perjantai 22. heinäkuuta 2016

0052. Esittelyssä: Vastuumoderaattori Make

Kun haetaan SPK:n legendaarisimpia nimiä, on Make yksi ensimmäisistä nimistä, joka tulee mieleen!

Eikä ihme, onhan mies SPK:n järjestyksessään seitsemäs (7.) käyttäjä, kolmas suuraktiivi ja ensimmäinen Johtokunnan moderaattorijäsen!

Ja sitä Make on taas nytkin - monien vaiheiden jälkeen! Vaiheiden, jotka käsittää kaikkea mahdollista eli ylläpitäjyyttä, moderointijohtajuutta, rivimoderuuttakin ja pitkiä taukojakin!

Makelle siis kelpaa työ kuin työ, mikä kertoo myös miehen ehdottomasta pyyteettömyydestä! Ja vaikka taukoja on ollut, pitkiäkin, paluita on myös aina nähty!

Mutta tauoista huolimatta mies on siis nyt taas remmissä ja kiireistäänkin huolimatta edustaa taas rakasta foorumia Johtokunnasta!

[kupponen] Monessa liemissä keitetty Make teki nimittäin uusimman paluunsa Johtokuntaan näyttävästi juuri SPK:n 8-vuotissyntymäpäivinä ja toivottavasti uusin saaga - nyt Vastuumoderaattorina - jatkuu pitkään!

Make pähkinänkuoressa:

-Nimenne SPK:ssä?
Make
-Ikä?
-
-Lempinimenne?
Make
-Asuinpaikkanne?
Tuusula
-Suosikkipaikat foorumilla
Serranon Perhe aiheiset ketjut sekä Yleinen keskustelu
-Lemmikit?
-
-Terveisenne lukijoille
Kaikki vaan rohkeasti mukaan liittymään suureen "perheeseemme" foorumille! Kaikille riittää kyllä tilaa  (-:

ESIMIEHEN KOMMENTTI: Make on jämeryydessään aivan ehdotonta kärkikastia, eikä vähiten siksi, että mies on tosiaan taukoja huomioimatta Johtokunnan pitkäikäisin moderaattorijäsen! Maken opastuksella moni moderaattori on saanut ensikasteensa ja oppinsa legendaarisen messengerin kautta! Kaiken lisäksi Make on kaukana kuivasta "johtajatyypistä", vaan mies on niin opastanut alaisiaan kuin esiintynyt muutenkin rennolla pienellä huumorilla, joka on osa Maken moderaattori-identiteettiä! Mutta ei tosiaankaan sillä, etteikö Make osaisi vakavoitua tarvittaessa, nimittäin tunnetusti SPK -foorumin Johtokunnassa vakavuus ja virallisuus on aina tarvittaessa hetkittäin ehdoton vaatimus. Ja kun Make on yksi niistä melko harvoista moderaattorista ylläpitäjäksi asti kohonnut, niin homma on ollut miehellä heittämällä hallussa jo alkujaankin. Ja nykyisin Make hoitaa edelleen hommansa niin hyvin kuin ehtii ja osaa pyyteettömästi olla esimerkki, jota Johtokunta ja foorumi aina kaipaa! Allekirjoittaneen erittäin hyvä ystävä, mikä kertoo vain siitä, että Make ei ole vain Make, vaan Make on Make!

-Kenttäylläpitäjä Fiti Martinez

Ei kommentteja: