torstai 21. huhtikuuta 2016

0001. Tervetuloa SPK -blogiin!

Näin on 21.04.1016 avattu SPK -foorumin eli legendaarisen Serranon perhe -keskustelufoorumin uusin tiedotuskanava, tämä blogi!

Tässä blogissa mainostellaan SPK:n, siis foorumin asioita ja voidaanpa täälläkin höpistä tarvittaessa asioista, mikäli blogipostaus sellaista joskus edellyttää!

Blogista löytyy toki aika-ajoin mahdollisesti myös aivan muuta sisältöä, lähinnä kuitenkin rakkaaseen sarjaamne Serranon perheeseen liittyen.

Tärkeimpänä kuitenkin mainostaa rakasta mainiota foorumiamme, josko saisimme vaikka jälleen uutta verta jo valmiiksi suureen joukkoomme!

Mikä mainiointa, tässä blogissahan voi kuka tahansa anonyymina kysellä SPK:n asioista, jos vaikka jokin asia askarruttaa taikka vastaavaa esimerkiksi ennen mahdollista rekisteröitymistä!

HUOMIO: Mikäli olet vanha SPK-foorumin käyttäjä, mutta unohtanut salasanan tai vaikka käyttäjätunnuksen, ota yhteyttä täällä blogissa tai laita meiliä spkteam@hotmail.fi, niin tunnustellaan ensin, että löytyykö vanhat tiedot. Tuplatunnusten teko on tunnetusti kiellettyä ilman ylläpidon lupaa.

Mutta... Nyt siis ei muuta kuin tervetuloa, tietysti sekä itse SPK -foorumille että myös tähän blogiin!

- Pääylläpitäjä S-T

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei tein käyttäjätunnuksen nimeltä fitifiti ja nyt se on bännätty?