maanantai 4. heinäkuuta 2016

0045. Pikaviestitykityksen saralla palattiin hetkeksi normaalikilpailuun - S-T:n komento jatkuu!

Hurmoksellinen suurmestari S-T jatkoi nimittäin nyt myös normaalikilpailuissa siitä, mihin juuri aiempi arvokisavoittoputki päättyi, ottamalla perinteikkään 10 viestin eliittiosakilpailun hallintaansa suit sait uudella ME:llä eli vihdoin matkakohtaisella MAKSIMILLA 2min15sec!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?f=167&t=8031

Näin S-T otti haltuunsa siis pelkästään nyt vuonna 2016 jo neljännen [4] pikaviestitykitysvoittonsa!

Kyseinen uusin voitto masentaa samalla varmasti eniten tämän hetkistä kakkostähteä Fiti Martinezia, joka häviää uusinnan ja maksimit vaivaisella sekunnilla!

Ja miestä harmittaa tietysti etenkin juuri siksi, että Fiti Martinez on juuri tämän matkan ja sprintin supernimi!

Toki lohdutuksena on jo lähes varma uniikki SPK - Sprinttiliiga -alaliigan kokonaismestaruus...

Tai varma ja varma, nimittäin mitkään NM - tai DQ -tulokset ei riitä, mutta oikeaoppisen maalintulon pitäisi riittää kylläkin...

TOSIN KO. LIIGAN MESTARUUDEN RATKAISEE LOPULLISESTI JUURI TÄNÄÄN HETI EDELLISKILPAILUN PERÄÄN KÄYTÄVÄ VASTAAVA MATKAKOHTAINEN MATKA JA NYT SIIS JÄLLEEN ARVOMATKA, ELI NIMENOMAAN MM. JUURI FITI MARTINEZIN JA NYT KYLLÄ MYÖS S-T:N TUORE MIELIMATKA, SIIS 10 VIESTIN ARVOKILPAILU!

Jonka ilmoittautumisaika vetelee siis viimeisiään...

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?f=167&t=8028

...Ollen auki enää vain noin kolme (3h) tuntia!

Missä siis muun muassa tuttujen Teté92 ja zapoing ilmoittautumiset/osallistumiset, kun aika loppuu 04.07.2016, kello 14:59?!

Vai tuleeko tästä 50 viestin toisinto kahdella karpaasilla?

Nimittäin S-T:n ylivoima ja Fiti Martinezin tasaisuus on voinut viedä altavastaajiksi pakotetuilta ja etenkin poissaoloista ja nettiongelmista kärsineeltä kisälli zapoingilta ja haastaja Teté92:lta myös unet pois...!

[unieitule]

Vai olisiko tyttöset jopa missaamassa unohduksen takia, kun näin lähekkäin kisataan? Toki kilpailuohjelmisto julkaistu jo aikoja sitten ja ja ilmoittautumiset ajallaan... NIIN JA MUUTKIN SAA OSALLISTUA, KUIN TUTUT TIEDETYT NIMETYT!

-Ylläpitoteam YPT


Ei kommentteja: