perjantai 9. syyskuuta 2016

0072. K-KÄ-KÄS-KÄSITTÄMÄTÖN Elokuun 2016 paras avatar [PAK] -kilpailu on tuloksia myöten takana!

(pohii) Juuri, kun vielä viime kuussa painotettiin, että äänestäminen kannattaa, niin tämä uusin kilpailu pistää asetelmat päälaelleen!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1125677#p1125677

PAK Elokuu 2016 -kilpailun voittoon punnertaa nimittäin nykyhetken lähes pidättelemätön lajilegenda Victorkio, mutta vain lähes historiallisen niukasti yhden (1) pisteen erolla myös viime kuun hopeamieheen S-T:hen nähden!


[kupponen] Edellä mainitussahan ei toki sinällään ole mitään ihmeellistä - ellei ja mutta - kun Victorkio mitä ilmeisemmin vain unohtaa taikka on estynyt finaaliäänestyksessä ja kaiken lisäksi saa DQ:t välierä-äänestyksestään!

Eli toisin sanoen Victorkiolle käy jopa hemmetin moinen tuuri etenkin tuon viimeisen äänestyksen kohdalla! NIIN ERIKOISELTA, KUN SE KUULOSTAAKIN, NIIN AIEMPI DQ-TULOS ÄÄNESTYKSESSÄ SYSÄSI VOITTAJAN ONGELMIIN, JOTKA HÄN KESYTTI EPÄONNISTUMALLA UUDESTAAN!

Jos Victorkio olisi osallistunut äänestykseen, S-T olisi todennäköisesti voittaja juuri aiemman Victorkion epäonnistumisen takia!

Kaiken tämän lisäksi Victorkion voittoa tuki myös se seikka, että jostain syystä viimeisen äänestysvaiheen aktiivisuus tipahti jopa 50%, 6 -> 3! Se oli siis lopulta eetvarttia juuri edellisessä vaiheesssa epäonnistuneelle tulevalle voittajalle!

SENSAATIOMAISEN TRAGEDINEN TAPAHTUMA SIIS, EPÄONNISTUMINEN MITÄTÖI EPÄONNISTUMISEN!

NÄIN VOINEE TAPAHTUA VAIN SPK:N LEGENDAARISTAKIN LEGENDAARISEMMASSA PAK:SSA!!! JA JUURI SIKSI PAK ON NIIN SUOSITTU! STRATEGIAA JA OSIN ARPAAKIN SAMASSA KISASSA, JOKAINEN KUUKAUSI, VUODESTA TOISEEN!

Tässä vielä mielenkiintoisen ja huippukovan kilpailun lopputulokset TOP3 -mitalikärki: [hassunauru]

Kuva
Kuva

Kuva

Victorkio voitti siis - avatar huomioon ottaen - täysin ansaitustikin upealla uudella avatarillaan...

Voittajaa komppasi melko historiallisestikin niin ikään osittain viime kuun kaksi himmeämpää mitalistia eli mitalit "uutena otetulla/uudella = uusilla" töillä uusineet legendapari S-T (Coco) ja nimenomaan nyt pääsarjasta pronssia taas kauhonut Natyyh!

Sen sijaan kilpailun suunnittelusarjapuolen pronssin otti osin yllättäen - niinkin yllättäen, ettei sitä heti tajuttu - todella upean suoritteen tehnyt tulokastähti Eva_!

Eikä homma jäänyt todellakaan siihen, vaikka Eva_ siis ensimmäisen PAK -mitalinsa nappasikin... Tämä hieno uusi "kasvo", kun otti mm. vielä omalla avatarillaan (Eva_ / Eva_) heti nelossijankin..!

Ja se meinasi muuten melkoista JERRYJYTKYÄ! Nimittäin kyllä vain, Eva_ marssi samalla kyytiä edellä mainittuihin seikkoihin perustuen myös KOKO SUUNNITTELIJARANKINGIN YKKÖSEKSI!

Jopa siis kuningattaret Victorkio ja Coco kaatuivat! USKOMATON TEMPPU NOVIISILTA!

Viime kuun voittaja Fiti Martinez sen sijaan oli puolestaan nyt "vasta" TOP10 -sijojen tuntumassa!

NYT ONNITTELEMAAN - KAIKKI!

--YLLÄPITOTEAM [YPT]

Ei kommentteja: