tiistai 26. huhtikuuta 2016

0008. Huhtikuun PAK:ssa huippuyllätyksiä vinopino!

Paras avatar 2016 -kauden jo neloskilpailu on päätynyt nyt massiivisen alkuerävaiheensa päätökseen! Ja todellakin yllätyksellisissä merkeissä!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1054251#p1054251

Kuten jo ennustettua, mm. N -lohkon takia, niin kilpailu oli tiukkaakin tiukempaa, mutta ehkä näin yllättäviä tuloksia tuskin juuri kukaan osasi aavistaa!

Suoraan finaalipaikkaan eli alkuerävaiheen TOP6:een selvisi nimittäin - täydellinen satunnaisaktiivinen joukko - kun yleensä pisteissä riehuneet suuraktiivit jäivät nuolemaan näppejään!

Sinällään toki nykyinen kärki, eli roo., Mmmu, RinU, David, Shelle ja sotka, ovat toki kaikki kovia nimiä, ja mm. Shelle foorumiaktiivinen nykyisinkin, mutta PAK -aktiivisuudessa tämä poppoo on täysin inaktiivinen! Eikä heille suurta loppumenestystäkään juuri ole tullut!

Ns. nykyennakkosuosikkien leiristä ykkönen oli - ei niin yllättäen - pääsarjalegenda S-T 9. sijallaan ja heti perään viime vuosien supertykki Victorkio 10. sijallaan!

Toisaalta mm. zapoing, Natyyh, Fiti Martinez ja kumppanit löytyvät vasta lopputuloksissa keskivaiheilla ja  meinasipa mm. Teté92 ja serranofani2011 pudota kokonaan!

Ja niin, se N -lohko, siitä pääsi lopulta Latetzkia lukuun ottamatta kaikki viisi muuta jatkoon, kuten ehkä odotusarvoissa oli, joten formaatti pitää!

...Mutta nyt jos koskaan JOKAINEN AIEMPI ENNAKKOSUOSIKKI ON JÄNNÄN ÄÄRELLÄ!

Arvoon arvaamattomaan nousevan välierävaiheen jännitys siis sen kuin vain kasvaa! Ja välieräthän alkavat aivan pian huomenna!

NYT SIIS JÄNNITTÄMÄÄN, KISAAMAAN JA ÄÄNESTÄMÄÄN!!!

Niin ja hei... MIETTEITÄ... tästä?


- Fiti Martinez [FM]

Ei kommentteja: