maanantai 27. kesäkuuta 2016

0042. SPK:n FanArt -kilpailuissa tapahtuu juuri nyt KOKO AJAN!

Ole siis hektisesti mukana, kun nyt kesäkuun loppuun ratkotaan yhtä aikaa lähes käsi kädessä sekä PAK:n että PB:n uusimmat voitot!

Paras banneri 1/2016 -kilpailussa on nimittäin käynnissä nyt jo kilpailun päättävä finaalivaihe. Finaalivaihe, joka kaiken lisäksi päättyy juuri tänään, joten ole valmiina ja äänestä pian, mikäli vain olet äänestysoikeutettu - eli kilpailun virallinen kilpailija!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1066384#p1066384

Viekö voiton kahden bannun S-T tai zapoing tai joku muista eli Fiti Martinez, ibi, Make Natyyh, RinU, serranofani2011, sotka tai Victorkio?

Ja samaan syssyyn on siis orastavasti päällä myös mahtavan keskikesän juhla, Kesäkuun 2016 paras avatar -kilpailu, joka on juuri äskettäin siirtynyt massiivispitoiseen välierävaiheeseensa!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1066481#p1066481

Kaikki tutut ja ennakkoon suositut käytännössä jatkavat! Ennakkoon tunnelmoidusta S-"kammolohkosta" jatkoi muuten kaikki muut paitsi pisteittä nyt jäänyt Mmmu.


  • Tämän hetkinen TOP6 -kärki on muuten yhtä aikaa sekä kokenut että yllättävä, kun Victorkio, S-T, zapoing sekä ^Ninni__, niña ja Fiti Martinez lunastivat tiketin välipäiviin.


Ja oli kisassa muutenkin kovia lohkoja, kun etenkin täysimääräinen F-lohko tarjosi kovuuttaan! Siinä näetsen Essitin, sotka, Shelle ja David, Eva_ sekä Fiti Martinez ottivat kovalla kädellä yhteen...

NYT SIIS VAIN, OSALLISTUMAAN, PB:N FINAALIIN JA PAK:N  VÄLIERIIN, KAIKKI KYNNELLE KYKENEVÄT!!

- Kenttäpomo FM.

Ei kommentteja: