torstai 2. kesäkuuta 2016

0030. KOMMENTTI: SPK:n supertähti Natyyh, olet liian arvokas foorumille, ollaksesi pois!

Juhlava tasan 30. posti on käytettävä tähän samalla ikävään, tärkeään ja toiveikkaaseenkin kirjoitukseen!

SPK:ssa on vuosien saatossa ollut aina väliajoin riitoja, niiltä ei voitane ihmismaailmassa välttää!

Entisaikoina, kun foorumilla oli valtaisat määrät käyttäjiä, niitä tuli ja meni. Ydinjoukko pysyi kyllä, kamut!

Sitten vuosien saatossa moni kamukin hiljeni johonkin. Ihan ymmärrettävästikin varmasti, mm. kasvettuaan.

Vaikka sitä toki ihannetilanteessa tietysti toivoisikin, että kaikki kävisi minkä ehtisi... Ei kai se Serranon fanitus kuitenkaan vanhetessaankaan yleensä katoa minnekään.

Nykyisin, SPK:ssa on edelleen hyvä meininki. Väkeäkin pukkaa itse asiassa ennätystahtiin sitten kultavuosien.

Ydinryhmä on kuitenkin timanttisen merkittävä ja ratkaiseva, joka on tietysti ollut tasaisesti laskussa, mutta sitä riittää! Kamuja!

Nyt Natyyh, sinä tuon ydinjoukon yksi kultakimpale, sinulla ja Shellellä, entisillä Lemmen viemää -höpöttäjäystävillä, on ollut riitoja! En voi sanoa, että kyseessä olisi siis ensimmäinen kerta SPK:ssa, valitettavasti!

Mutta nyt meillä ei kyllä ole varaa menettää sinua Natyyh, etenkään, kun syykin on - ainakin minun mielestäni - sellainen, että siitä kyllä selvitään!

Itsehän allekirjoittanut on aina saanut lokaa niskaansa, syystäkin toki, joten olen aika kovapintainen. Ja vaikket sinä noita juttuja, joita joku nimeltä mainitsematon on foorumilla suoltanut, ansainnutkaan, niin kokemuksen rintaäänellä; ota ne toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Sanat on tehty myös muutettaviksi! Ei niitä kannata miettiä, ja jos pitää, niin päivässä parissahan ne yleensä unohtuu! Tärkeintä, ettet sen takia lopeta jotain kivaa!

Itse asiassa ei meillä olisi kulta-aikoinakaan ollut varaa juuri menettää kaltaistasi superkäyttäjää! Mutta nyt vielä konkreettisemmin se näkyy huonona, superhuonona asiana!

Jo alkuvuoden hetkettäiset taukosi, sai ainakin minulla, kuten monella muullakin, niin sanotusti sormen suuhun!!

Kun aina oli tottunut, että jos ei muut, niin ainakin kamu Natyska on laittanut kivoja viestejä foorumille!

Nytkö, se pitäisi unohtaa, ei takuulla! Tai sitten sormi voi melkein lipsahtaa jo sinne, minne aurinko ei paista!

Ja kuten Pätkä Pätkä sanoi, että "Asiahan ei minulle kuulu, mutta ilmapalloja minä en ala myymään".. niin minä sanon, että "Asiahan ei minulle kuulu, mutta suomalaiseksi ministeriksi minä en tahdo!"

Ja tulevan vaavisikin piti tulla foorumilaiseksi puheiden mukaan, toki leppoisaa läppää vielä sinällään, mutta eihän hänestä voi tulla foorumilaista  ellet sinäkin ole, jatkossakin!

Joten Natyyh, olisit hyvä, ja olisit taas foorumilla normaalisti! Minä kun en usko, että et haluaisi olla siellä, itse asiassa minä TIEDÄN, että haluat olla!

Tiedän myös, miksi et mielestäsi siellä voi olla, mutta unohda se! Unohda se reteästi silloinkin, vaikka emme saisi ko. riitelijää ruotuun! Toki, ei maalailla pöpöjä seinille, kuten eräs kaverini sanoi aikoinaan, vaan uskotaan, että sopukin joskus tulee!

Mutta se on suuressa kuvassa kakkosasia, sinä ja foorumi ykkönen! Jos jatkossa tulee jotain ikävää, sanot vain "Höpsis" ja raportoit Ylläpidolle!

Sen vielä sanon, että jos olisi aikakone, en tekisi sitä tuttua "estäisin Hitleriä ja blablaa", vaan menisin siihen hetkeen, kun teidän riitanne syntyi, ja estäisin sen!

Niin ja loppuun, jos et vieläkään ole varma, tule taas mestoille edes siksi, että kirjoitin tämän massakommentin qwerty-näppäimistöllä, ja sehän on tunnetusti tappoa! Mutta se piti tehdä ja HALUSIN tehdä sen!

Toivoen:

-Pääylläpitäjä ja kamusi S-T

(PS. Kuten tiedätte, olen kova poika lisäämään tekstiin hymiöitä, mutta niitä on nyt vähän vaikea saada tähän järkevästi, joten lisäilen niitä ehkä vähän jälkijunassa loppuviikosta, koska teksti pitää saada ulos kuitenkin nyt!)

Ei kommentteja: