maanantai 6. kesäkuuta 2016

0032: Toukokuun 2016 PAK -kilpailu päättyi koviin hulinoihin!

Kuten jo ennakkoartikkelissa aiemmin arvioitu, niin totta tosiaan Toukokuun 2016 paras avatar -kilpailussa niin sanotut vanhat uutena otetut avatarit olivat kovaa huutoa!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1062757#p1062757

Kovaotteisen kilpailun voittoon kruunattiin nimittäin aivan äskettäin kilpailija- ja pääsarjalegenda S-T! Suunnittelusarjan voiton vei koko PAK -historian dominoivin persoona, kaikkien aikojen suunnittelukuningatar Coco!

[kupponen]Ja se avatar... FanArtin olympialaisten 7:s ja muutenkin vuosittain PAK -meriittejä riuhtonut valloittavan hassu "Santiago Serrano Houstonissa" - vai sanoisiko "Santiago Serrano housut kintuissa"!

ST / Coco
Voittajaa seurasivat vielä niin ikään kummallakin himmeämmällä mitalilla todella vanha ja usein meritoitunut avatartapaus! Tosin hopea-avatarin kilpailumenestyksestä ei ole tarkkaa tietoa, joten siinä mielessä se on vähintäänkin suhteellisen uniikki tapaus kuitenkin!

Hopea-avatar, Fiti Martinez / Make
Pronssiavatar, zapoing/zapoing

Näin PAK Toukokuun voidaan sanoa palauttaneen niin vanhat mestarit kuin myös todella tutut hirmumenestyjäparit kärkeen, kun etenkin S-T/Coco -parivaljakon PAK -menestyksen tuntevat kaikki, mutta ei sovi unohtaa sitäkään, että niin sanottu kaikkien aikojen ykkösavatar menestyksen osalta, eli "Mietteliäs Fructuoso Martínez" on taasen parivaljakon Fiti Martinez/Make omistuksessa ja tuotantoa!

Toisin sanoen vain yksitoikkoinen, mutta menestyksekäs pari zapoing/zapoing on siinä mielessä uudempaa lajia, joskin juuri kyseinen nyt pronssia saavuttanut avatar on yksi kaikkien aikojen laaja-alaisimman PAK -menestyksen kerännyt avatar ja nimenomaan painotetusti vuoden 2012 jälkeen, onhan zapoing vuoden 2011 SPK -tulokkaita!

Muutenkin tämä PAK -kisa oli kiveäkin kovempi, ja se tuotti myös kovia yllätyksiä, joista kovimpana eittämättä se, että Victorkio, PAK -tupla ja viime aikojen suurhallitsija, jäi suunnittelijoiden loppurankingissa nyt vasti viitossijalle.

Virallinen suunnittelijoiden loppuranking - TOP30 (465 pistettä):

001. Coco 125 (26,88%) [07/30 avataria]
002. Natyyh 074 (15,91%) [04/30 avataria]
003. niña 067 (14,41%) [05/30 avataria]
004. Make 054 (11.61%) [03/30 avataria]
005. Victorkio 005 051 (10,97%) [03/30 avataria]
006. zapoing 028 (06,02%) [01/30 avataria]
...
(pohii) Toisaalta Victorkio, jonka kisa meni siis eittämättä metsään, kun lähtökohdat huomioidaan, teki kuitenkin myös erinomaisen harvinaisen saavutteen, kun hän ylipäätään pääsi finaaliin vasta viimeisenä Lucky Looserina, ja silti taisteli itsensä peräti neloseksi, aivan pronssin kynnyksille!

Muita nimenomaan positiivisia seikkoja oli sitten tulokas Eva_.n jo ihan mallikas nousu PAK:n kärjen läheisyyteen ja eräällä tavoin SPK:n  viime vuosien ja aikojen aktiivisimman suunnittelijalahjakkuuden Natyyhin nousu nyt myös kokonaispisteissä aivan terävimmän kärjen tuntumaan! Vielä mm. viime vuonnahan Natyyh lähinnä teki hurjia pistoiskuja yksittäisillä töillään.

Toisaalta pettymys kilpailussa oli osin äänestysaktiivisuus, joka ei ollut vuoden alkupuolen lukemissa. Ja tästä saattoi muuten juuri kärsiä Natyyh, joka itsekin oli nyt inaktiivisena ja hiljaa äänestyksissä. Eli voidaan  sanoa, että Natyyh saattaa tällä menolla haastaa pian kaikki myös suunnittelusarjan kokonaismestaruudesta ja yhä vahvemmin kuin viime vuoden väläytykset! Ja sitä tarvitaan, kun mm. ibi ailahteli tässä kilpailussa kokonaan rankingpisteiden ulkopuolelle!

[jeessh] HEY, NYT SIIS ONNITTELEMAAN JOUKOLLA, EI JOUKOA, VAAN MENESTYJIÄ!

-Kenttäylläpitäjä Fiti Martinez.

Ei kommentteja: