maanantai 28. marraskuuta 2016

0102. SPK -Gaala 2016 -kunnimainintagaalan viimeinen kuudes (6.) julkaisuvuorokausi (24.11. 2016) päättyi lajidominantti S-T:n hallintaan, taas!

Gaalatulosjulkaisujen pieni viivästys blogissa synttärikiireiden takia kurottu näin umpeen! Gaalahan on päättynyt foorumilla juuri äskettäin ennen 25.11.2016 juhlapäivää, mutta kokonaislopputulokset gaalastakin kyllä siis vielä vasta tulossa!

31. Vuoden SPK -foorumilainen 2016:0 Fiti Martinez [5] & zapoing [4]

32. Vuoden kirjailija 2016: S-T [8] (8/8, 100%)


33. Vuoden viestiahnein käyttäjä 2016: S-T [9]


34. Käyttäjien valitsema SPK:n käyttäjä 2016: Fiti Martinez [6] (8/8, 100%, 2h)


35. Vuoden foorumipelaaja 2016: Natyyh [6]


36. Vuoden kilpailija 2016: S-T [10] (6/6, 100%, 1h) A

Näin gaala- ja lajilegenda S-T  toistaa eilisen ja torppaa 3/6 -vuorokausivoittoon, mikä tietää miehelle taas VALTAISAA 10/36 -KOKONAISPOTTIA ja uusinta PERÄTI 7/8 -GAALAKOKONAISVOITTOA!

Ja lopulta mies on taas selkeän ylivoimainen, kun kakkoseksi hienosti taistelevat jaettuna legendaarinen Kenttäylläpitäjä Fiti Martinez sekä S-T:n ohella toinen juuri vuoden 2016 kilpailulegenda Natyyh, mutta 6/36 -potilla!

Nyt täytyykin odottaa kokonaistilastoa ja sitten nähdään kumpi on virallisesti kakkonen!

Näin S-T samalla pesee mennen tullen muut, vaikka kausi hyvin tasainen kokonaisuudessaan onkin, myös näiden kunniamainintavoittojen suhteen, kun ykköstähti jätetään omaan luokkaansa! No toki viime vuotinen murskatulos, 13 voittoa, joka on voittoennätys, jäi nyt vielä suht kauas!

Mikä myös huomioitavaa, niin vika päivä oli aika selkeiden voittojen vuorokausi...

Muun muassa legendaarisen "Käyttäjien valitsema SPK:n käyttäjä" -erikoisluokan voitti TAAS, 8/8 -kertainen mestari, Fiti Martinez! Toki pari titteliä mennyt jakoon juuri S-T:n kanssa männävuosina! Näin käyttäjät osoittavat kyllä suuren kunnioituksensa Nr. Foorumille Fiti Martinezille!

Mutta tuo voitto ei edes ollut ainoa 8/8 -kertainen nyt viimeisenä torstaina, vaan näistä täydellisistä putkivoitosta tunnettu jämerä Fiti Martinez saa kovan vastuksen niissä juurikin myös S-T:ltä, kun mies voittaa puolestaan tutun "kirjailijaluokan" mennen tullen 8/8, ja sen vieläpä aivan 100% ilman voittojakoja (siis samoin kuin Fiti Martinez voitti "asiallisuusluokan")!

Muutenkin tämä viimeinen julkistuskerta oli siinä mielessä aika ennustettavissa, kun luokat oli 5/6 -suhteessa "kilpailupainotteisia"! S-T veikin lisäksi muut mieliluokkansa "viestiahneimman" ja "kilpailijan", vaikka Natyyh pistikin kovasti taas kampoihin! Kilpailijaluokka, joka on hieman tuoreempi, irtosi kaiken lisäksi sekin 100% miehelle (6/6) yhden historiassa saadun jakovoiton säestämänä!

Natyyh vei taas "foorumipelaajan", kuten ennakoitavissa oli! Ehkä yllättävintä näissä olikin, ettei S-T vienyt kirjailijaluokkaa ja Natyyh foorumipelaajaluokkaa täysillä tai"haamutäysillä" äänipoteilla, mutta toki kumpikin ihan selkeästi!

Kiihkein kamppailu käytiinkin sutten eittämättä Vuoden viestiahnein käyttäjä 2016 -luokassa Jossa kohtasi S-T ja 4015 viestin KÄSITTÄMÄTÖN VRK-ME sekä Natyyhin hurja VAK -yleisosaaminen! Projektiluontoinen voitti nyt siis, mutta varmaan ihan ansaitusti, koska Natyyhilla oli myös taukoja, jotka toki ymmärrettäviä siinä mielessä ettei kukaan koko aikaa jaksa +1000 tasoissa! Mutta yksi piikki oli nyt kuitenkin ylivoimainen ja siis VAIN VUOROKAUDESSA, EI VIIKOSSA, kuten VAK-tulokset!

Ja tietysti... Sokerina pohjalla legendaaristakin legendaarisempi "SPK -foorumilainen" -myöntöluokka, joka meni niin ikään kovin yllätyksettömästi taas Fiti Martinezille (7/8), mutta nykytavan mukaisesti se meni jaettuna ja toinen voittaja oli ehkä pieni "yllätys" eli HUIPPUTASAINEN Moderaattoripäällikkö zapoing!

Ja siis siksi "yllätys", että mm. S-T ja Natyyh kaatuivat, mutta se TASAISUUS juuri!

Mutta näin tällä kertaa Gaalassa! Gaalassa vuosimallia 2016, joka oli HUIPPUMENESTYS!

Vielä odottelemaan gaalan kokonaistulosjulkaisua, joka tulee nyt viikolla 48!

NIIN JA NYT ONNITTELEMAAN! NÄITÄ JA KAIKKIA GAALAVOITTAJIA! HETI!

YLLÄPITOTEAM M (YPT)

Ei kommentteja: