perjantai 30. joulukuuta 2016

0133. Kauden ja vuoden 2016 fanarthuipennus käynnissä! Coco aivan omissa sfääreissään MM-kisoissa - Victorkio pistää hanttiin tälle päivälle finaaliinsa osalta siirretyissä Mestarien finaalissa!

Totta se on eli SPK:n vuosi 2016 huipentuu eräällä tavoin hurjasti, kun nyt peräti kaksi eri isoa fanartkilpailua ns. päättää vuoden muiden lomassa!

FanArtin olympialaisia vahvaeleisesti seuraavat FanArtin MM-kilpailut 2016 ovat nimittäin loppuhuipennustaan vaille valmiit, kun nimenomaan vasta vuoden 3016 päätökseen asti kestävä kilpailun finaalivaihe on jo päällä!

Ja vähän kuin FAO:n tavoin yksi on puikoissa  tutusti ja VAHVASTI onkin, kun fanartikoni Coco mellastaa miten tahtoo!

Nythän mm. katyn työt loistavat poissaolollaan eli mellastus on hieman helpompaa, mutta toisaalta mm. Victorkin melkoinen vaisuus on ollut yllätys!

Toki Victorkiollakin on muuta!a työ finaalilohkoisss, kuten tietysti eräillä muillakin haastajilla, mutta silti Cocon ylivoima on jopa selvästi +80% luokkaa! Ihn mutuarviolta siis!

Näin mm. maaginen tuore joukkuekulta taita mennä Cocolle suit sait? Masterluokka menetyskin olisi tälle nykyisin valitettavan inaktiiviselle suunnittelijakuningatartähdelle tietysti kova menetys näillä lähtökohdin?..!

 --- ---

Cocon menestys on ollut tutun kovaa myös Mestarien finaali 2016 -päätöstapahtumassa, joskin se on ehkä myös pieni yllätys kun, kun huomioidaan Victorkion vahva PAK 2016 -kausi!

Ja eikä mitä, kyllähän Victorkio täällä on edelleen vahvoilla! Saihan nainen jopa hienoisesti paremman edustuksen niin ikään jo käynnissä olevaan* kilpailun finaalivaiheeseen kuin jo hehkutettu Coco... Tosin Coco veti TOP6:een peräti 4/6 -avatariaan, kun Victorkiollakin niitä oli vain yksi!

*HOX HOX - KILPAILUN FINAALIVAIHETTA SIIRRETTY - SIIS KAIKKIAAN 2x1VRK - JUURIKIN TÄHÄN NYT KÄYNNISSÄ OLEVAAN 30.12.2016 VUOROKAUTEEN! HOX HOX!

Mutta toki asetelmia on ennenkin muutettu ja tässähän ratkeaa samalla myös huippuarvostettu SUPERRANKING (suunnittelijoiden PAK -kokonaisloppuranking), jota juuri Coco on aina hallinnoinut ja taitaa viedä nytkin...

Victorkio lienee kuitenkin jo varmana suunnittelisarjan mestarina siitäkin asiat vielä vahvasti eri mieltä, kuten tietysti siitäkin, että Mestarien finaalin voitto lupsuisi taas naisen ulottumattomiin! Kuten viime vuonna ibille, jolla on taas mestariavatarilla mukanaan!

Mutta liekö ottavan nämä naiset huomioon sitä, että mukana on myös ja nimenomaan TOP6 -ennakkotasoilla se kaikkien aikojen ykkönenkin ELI KAIKKI 9/9 MESTARIEN FINAALIT KOLUNNUT HIRMUINEN - MAAILMAN PARAS - Mietteliäs Fiti -avatar Fiti Martinezilta ja Makelta?!

Nyt siis vain jännittämään ja tietysti OSALLISTUMAAN, niinhän näitä ratkotaan, siis ÄÄNESTÄMÄLLÄ!

YLLÄPITOTEAM (-YPT)

Ei kommentteja: