torstai 22. joulukuuta 2016

0129. Jo viikon 49 "klassiset" takana, ei kovia yllätyksiä, VIP I ratkeamassa?!

Tosiaan viikon 50 tuloksetkin jo kohta hollilla, mutta ensin nämä!

Viikolla  49 ei kovia yllätyksiä nähty, suurlegenda S-T jatkoi yhä vahvempana, kun mm. aiemman viikon vielä epäviralliset VK -tulokset olivat virallistaminen jälkeenkin tapissaan!

S-T luukutti nimittäin taas 3/6 voittoa, kun nyt jälleen tutut VK, SST ja VVK iskostuivat miehen hallintaan!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewforum.php?f=12

Näin mies jatkaa sekä SST että VVK -kirejään, joista tosin enää VVK on mahdollinen, kun SST nimenomaan ykkössarjansa osalta on siis jo mennyt Natyyhille!

Mutta se ns. tärkeistä tärkein eli VVK/VIP I -sarja, niin näiden uusien voittojen myötä S-T on jo hyvin hyvin lähellä KOLMATTA PUTKEEN! Ja sehän merkitsisi maagista TRIPLATUPLAA VOITTAMATTOMANA VVK:ssa?

Ja se pitää muistaa, että SST II -sarjassa, joka on hurjan mielenkiintoisissa tilanteissa, S-T:llä on sielläkin kovat mahdollisuudet! Mutta niin on monella muullakin, eli jännitys tihenee ja yritetään spekuloida asiasta lisää myös erillisessä artikkelissa myöhemmin!

Muut viikon voittajat ovat vielä 1/6 -potein VF:n uusi kova Eva_, VAK:n nykyhetken kova yleistykki Shelle ja SPKFAK:ssa vihdoin taas kärkeen väkisin nouseva Fiti Martinez!

Ja tällä viikollahan käytiin mm. Viestitykki 2016, sen joukkuekilpailu ja paljon myös Kirjoittajanero 2016 -kilpailua, joten kovia sarkoja nyt menestyjiltä - toki taas S-T:n johdolla!

NYT SIIS VAIN LUESKELEMAAN TARKEMMIN TULOKSIA JA TILASTOJA... JA VAIKKA EDELLEEN MYÖS ONNITTELEMAAN, JOS RÄSTIÄ VAIN PIISAA?!

FM - Kenttäpomo

Ei kommentteja: