torstai 22. joulukuuta 2016

0125. Niin, kun MF 2016 on siis jo käynnissä... PAK Joulukuuhan on tapissaan, legenda S-T:n kiriotteessa!

PAK Joulukuu tosiaan päättyä pätkähti ja aiemmin täällä blogissa ennakoitu kärkiryhmä pysyi melko samana, mutta MUUTOKSIN!

Ja se tärkein, niin S-T/Coco kairasi kuin kairasikin kärkeen ohi alkuvaiheiden ykkösen Victorkio/Victorkio -kokoonpanon!

Ja se oli todella tärkeää. Näin S-T omaa edelleen mahdollisuudet uransa ties monenteen pääsarjavoittoon!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1162259#p1162259

Näin MF 2016 eli Mestarien finaali 2016 -finaalitapahtuma ratkaisee kaiken ja pääsarjan voi vielä voittaa nelikosta Fiti Martinez, S-T, Victorkio taikka zapoing!

Ja tuo kauden 13/13 -finaalikilpailuhan on jo siis päällä! OSALLISTU SIIS!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1162583#p1162583

Suunnittelusarjahan on siis jo ratkennut, joten Cocon kiri ei enää riitä! Mutta kokonaisrankingvoitto on vielä jännityksen alaisena, nimittäin Victorkio aloitti kuin alottikin kirin siinä! Mutta voiko ikoni Cocoa kaataa siinä tilastossa!!? Voiko?Niin tosiaan, supertykki Eva_:kin pisti lusikkansa soppaan ja meni hopealle! Tarkoittaen sitä että Fiti Martinez ja Victorkio ovat nyt yhdessä tasan samoissa mitaleissa! Historiallisen tasaista! Eikä iso eroa syntynyt Eva_:n jatkuvan yllätyspanoksen takia!

Fiti Martinez jäi nyt juuti harmittavasti neloseksi! Myös aiempi hallitseva PAK Marraskuu -voittaja zapoing oli taas lähellä samalla Eva_:n voittoavatarilla, mutta se saattoikin olla juuri nyt ongelma, kun oli siis juuri voitto alla?

KAIKKI SIIS NYT ONNITTELEMAAN TÄHÄN PAK JOULUKUUN KISAAN!

YPT YLLÄPITOTEAM


Ei kommentteja: