keskiviikko 14. joulukuuta 2016

0119. Käyttäjäryhmien kuningas 2016 -kilpailu päättyi EXTRAHURMOKSEEN, ennätykset paukkui zapoingin johdolla!

Nimittäin legendaarinen Käyttäjäryhmien kuningas 2016 -kilpailuhan on siis jo päättynyt ja lopputuloksetkin jo olleet eetterissä tovin!

Ja nyt siis ennätykset ihan OIKEASTI MURSKATTIIN maanrakoon melkeinpä, kun Käyttäjäryhmien kuningas -kilpailusarjatoiminnan kuningatar, jo valmis triplamestari (3.) zapoing päätti avata jerryputelin ihan auki ja loppu olikin SUURTA HISTORIAA!

Naisen neljäs (4.) vieläpä siis peräjälkeinen mestaruus, eli Käyttäjäryhmien kuningas 2016 -voitto, kun irtosi, peräti 799 viestin hurmostuloksella! TULOKSELLA, JOKA LYÖ JOPA YHTÄ VAJAA KAIKKIEN AIEMPIEN KÄKU -KILPAILUIDEN KOKONAISTULOKSET!

Käyttäjäryhmien kuningas 2016: http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1156115#p1156115

Näin vanha edellisen lajikuningattaren ja myös triplan Jennaan ex-enkka 350 viestiä oli enää paperia!

Ja myös tässä Käyttäjäryhmien kuningas 2016 -kilpailussa hopealle temponut kolmas lajilegenda eli tuplamestari S-T veteli vanhan enkan ohi mainiolla 404 viestillä.... Mikä oli siis kuitenkin vain tussahdus zapoingin voittotuloksen edessä, vaikka siis kova kuin kivi sekin on oikeasti!

Ja pronssillehan täräytti sitten yksi uiudemmista suosikeista Natyyh! Hänkin kovalla 230 tuloksella, vaikka hyytyi lopussa!

...Niin ja muuten, taisi tuo voitto hyydyttää arvatenkin zapoingia, kovaa veroa näytettäneen nimittäin maksettavan naisen toimesta myöhemmissä kilpailuissa!? Mutta nyt juhlitaan tätä IHMETTÄ JA IHMETULOSTA miettimättä tulevaa sen enempiä!

ONNITTELEMAAN SIIS, HURJAN "ZAPOINGIN JOHDOLLA"!

YPT - YLLÄPITOTEAM

Ei kommentteja: