perjantai 30. joulukuuta 2016

0132. Viikon tasan 50 "klassiset kilpailusarjat" takana taas ja shokkipalaaja Lollin losauttelut jatkuvat!

Totta se on, nimittäin viikon 50 näyttävän punaviitan itselleen hamusi joulua edeltävän viikon kunniaksi Lollipop-!

Lollipop-, joka kesytti  3/6 -potin VF:n uuden mielilajinsa, SST:n ja juurikin VVK:n avulla!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewforum.php?f=12

Muille jäi näin vain rippeet, kun 1/3 -voittoihin teutaroivat vielä VAK:ssa tuttu Shelle, SPKFAK:ssa tuttu ja muuten viikolla vaisuna ollut S-T sekä VK:ssa jossain määrin harvinaisempi JR!

Laji- ja kilpailusuuruus S-T:n vaisuutta saattoi toki aiheuttaa sekin, että VVK I -sarjaa on jo siis ratkennut miehelle, vieläpä TRIPLATUPLANA!

Mutta samalla VK:ssa tapahtuu yllätyskyykky, kun siis juuri samoihin aikoihin ja kirjoituksellisesti juuri aiemmin Kirjoittajanero -tittelin taas kerran hamunnut mies jää itselleen vasta neljänneksi!

...Kukaan ei kuitenkaan kykene käyttämään hyväkseen tuota VK -ykkösdominantin "nukahdusta", vaan joulupaineinen alusviikko on tasainen ja siten VK II -sarjakim taitaa olla jo taas ratkennut!? S-T nimittäin tuskin enää "unohtaa".

Näin samalla mm. myös Natyyh ja zapoing ovat yllättävän tasapaksuja verrattuna aiempaan, vaikka mm. historiallinen SST I -perättäismestari Natyyh taitaakin jo osin jäähdytellä?

Etenkin, kun nainen siis kaatui lopulta VVK I -superväännössä..

Viikon 5 tuloksethan tulossa taas mahdollisimman pian!

NYT SIIS VAIN LUESKELEMAAN TARKEMMIN TULOKSIA JA TILASTOJA... JA VAIKKA EDELLEEN MYÖS ONNITTELEMAAN, JOS RÄSTIÄ VAIN PIISAA?!

-FM - Kenttäpomo


Ei kommentteja: