lauantai 26. marraskuuta 2016

0101. SPK -Gaala 2016 -kunnimainintagaala toiseksi viimeinen viides (5.) vuorokausi (23.11.2016) muodostui - yllätyksettömästi - gaalalegendan S-T kirijuhlaksi!

Gaalatulosjulkaisuissa pieni katkos blogissa synttärikiireiden takia! Gaalahan on päättynyt foorumilla juuri ennen 25.11.2016, mutta kokonaislopputulokset kyllä vielä tulossa!

Mutta niin, se viides päivä! Jos Natyyh riehui aiemmin, niin nyt oli S-T:n jerrypäivän vuoro!

Eikä mitenkään yllättäen, onhan gaalatoiminnan suurin legenda ollut toistaiseksi, toki kasvavasti nousten, mutta kuitenkin aiempiin vuosiin nähden jossain määrin, vähäisellä huomiolla, vaikka mies on jo voittanut 6/7 aiemmista gaaloista! Ja on mies nytkin taas ollut ennakkosuosikki kokonaismestaruuteen, kiitos mm. taas kerran jaettu ehdokkuustilaston voitto!

25. Vuoden avatarsuunnittelija 2016: Eva_ [4] & Natyyh [5] & Victorkio 

26. Vuoden kiinnostavin käyttäjä 2016: Eva_ [5] Lollipop- [3] 

27. Vuoden innostavin käyttäjä 2016: S-T [5] 

28. Vuoden Serranon perhe -aktiivi 2016:  S-T [6] 

29. Vuoden Serranon perhe -tietäjä 2016: churro1 [2] 

30. Vuoden SPK -aktiivi 2016: S-T [7]

S-T vetäisee raakasti siis 3/6 -päiväpotin ja homma repeää, kun mies nousee jo lähes ylivoimaiseen karkuun 7. voittonsa myötä

Serranon perhe -aktiivisuusluokan, SPK -aktiivi ja Innostavin käyttäjä... Luokkavoitot kertovat samalla kovaa kertomaansa millaisesta tunnelmanluojasta kyse!

Näin itse asiassa vain Natyyh, joka torppaa hienoon jakovoittoon Eva_:n ja Victorkion kanssa avatarsuunnittelijaluokassa - voittaen siten kummatkin fanart-luokat - voinee enää edes teoreettisesti haastaa S-T:n?!

Nimittäin huipputulokas Eva_ on kyllä samoissa kuin Natyyh, sensaatiomaisesti, mutta kun finaalipäivän luokat ovat "tilastopainotteisia" suurelta osin, siis "kirjailija", "viestiahnein" jne, niin eipä tulokaskäyttäjällä taida olla ymmärrettävästi enää suuria toiveita maininttuihin - kun vastassa on koko vuoden hirmukisaajia?

Näiden mainittujen lisäksi shokkipalaaja Lollipop- jakaa kiinnostavuusluokan yhdessä mainitun Eva_:n kanssa ja SP -tietämyksen toteemi churro1 jatkaa hurjaa prosentuaalisesta etenemistään, satunnaisaktiivisena!

NÄIN NYT ONNITTELEMAAN JA JUHLIMAAN VOITTAJIA!  EDELLEEN NIMITTÄIN MONILLA ON RÄSTEJÄ GAALASSA JUURI ONNITTELUJEN SUHTEEN!

-(YPT) YLLÄPITOTEAM 

Ei kommentteja: