sunnuntai 6. marraskuuta 2016

0088. Viikon 43 "klassiset" päättyivät historialliseen lopputulokseen - Lollipop- 8. VIP -voittaja koskaan!

Näin tuore paluumuuttajasuuruus Lollipop- otti siis kovan roolin lähes heti kättelyssä ja nousi viikolla tulleiden VF -voittonsa ja SST -viuron myötä myös punaiseen VVK-voittoon!!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewforum.php?f=12

Kyseinen naisen uran ensimmäinen VIP -voitto oli samalla siis myös vallan jämerä, kun Lollipop- luukuttu voittoonaa lukemin 16 vs.  12,5!

Ja VVK -tappionhan koki nyt  aitiopaikalta lajiosaaja ja viime aikojen ykkönen S-T!

Siten Lollipop-:n saavuttama voitti auttoi myös taas hienosti palannutta "joukkuetoveri" (naiset) Natyyhia, kun S-T ei enää kyennyt jatkamaan tällä erää VVK I -eron kasvattamistaan!

Muuten S-T oli kyllä jälleen hyvin tehokas, sillä mies seurasi Lollipop-:n kolmen voiton perässä kahdella voitolla, kun VK ja nyt jaettu SPKFAK -voitto irtosivat, hyvin tutusti siis S-T:lle!

Tuon toisen SPKFAK -voiton otti puolestaan toinen tuttu lajinimi eli viime aikoina jopa suurmestari S-T:tä enemmän yksittäisvoittoja ottanut Fiti Martinez!

Sen vihoviimeisen eli nyt siis seitsemännen voiton nappasi puolestaan niin ikään takaisin palannut ja suorastaan nyt riehunut Shelle, kun siis VAK oli jälleen hänen heiniään... Ja Shelle tosiaan riehui sekä hyvässä että pahassa, kun voiton ohella tuli myös uusia kielto-ongelmia ja banniongelmiakin...!

Näin mm. viime ajat iskussa ollut zapoing ja tulokastykki Eva_ menestyivät heikommin. Kuten myös kilpailullisessa lamassa oleva Teté92?!

Ensi viikko voikin olla yhä vain kovempi viikko, kun mm. SPK -Gaala luovuttaa huippupisteitä SPKFAK:iin ja niin edelleen! Eli odottelemaan vain!

NIIN JA NYT SIIS VAIN ONNITTELEMAAN NÄITÄ VIIKON 43 TÄHTIÄ (JOS VIELÄ TARVETTA ON)!

-YPT YLLÄPITOTEAM

Ei kommentteja: