lauantai 12. marraskuuta 2016

0090. Shokkipalaaja Lollipop- losautti superyllätykseen - Heti PAK Lokakuu 2016 hallintaan!

Lokakuun 2016 paras avatar -kilpailu on siis tapissaan ja nyt myös lopputulokset ovat eetterissä! Ihan kuin tämän jo peräti 90. blogipostauksen kunniaksi!

Ja niinhän siinä sitten kävi, että shokkipaluumuuttaja Lollipop-otti heti omansa, kun nainen voitti "Kultaisella Belen Rueda" -avatarillaan kaikki muut!

Lolli- siis losautti ja kunnolla!

Ja apunaan Lollipop-:lla oli ei niinkään yllättäen nykyhetken kovin aktiivisuunnittelija eli suunnittelijakuningatar ja tuore PAK TUPLA 2015 Victorkio!

Näin samalla, kun Lollipop- voitti siis ensimmäisensä, niin Victorkio, joka otti myös muuten hurjan tuloksen koko kilpailusta, SAAVUTTI JO PERÄTI 5/10 -SUUNNITTELUSARJAVOITTONSA VUONNA 2016!

Ja samalla saatiin tästäkin kilpailusta tietysti kovaa materiaalia fanartkauden 2016 päättäviin FanArtin Olympialaisiin 2016 [FAO]!

Victorkion meininki oli kovaa siis muutenkin mitalimielessä, kun tuplahopeaa irtosi naiselle itselleen puhtaasti! Kilpailun pronssiin teutaroi puolestaan pääsarjan nykyinen piikki Fiti Martinez parinaan tuttu fanartikoni Coco!

Ja edellä mainittu tarkoittikin sitten sitä, että lajilegenda S-T:n peräti historiallinen 10/10 -mitaliputki katkesi juuri ennen täyttymistään ja vieläpä vain yhden (1) pisteen erolla, vaikka miehellä käytössään olikin Cocon tehtailema legenda-ava, kun mies jäi siis harmittavasti juuri neloseksi kilpailussa!

Kilpailun finaalivaiheen äänestystä sävytti myös zapoingin hylkäys, jolloin TOP4 -taistelu päättyi lopulta hieman selvemmin! Nimittäin jos zapoing olisi antanut hyväksytyn äänestyspäätöksen, olisi peräti kolme nimeä päätyneet Lollipop-:n takana 72 pisteeseen... mutta silti sijoitusvertailulla olisi kuitenkin tullut nykyisen kaltainen lopputulosjärjestys!

Näin S-T:n vuosikohtainen mitaliputki jäi siis nyt yhdeksään (9) mitaliin, mikä sekin on EHDOTTOMASTI EHDOTONTA UUTTA HISTORIAA!

Mutta sitten suunnittelijoiden virallisen loppurankingin pariin! Nimittäin vaikka Victorkio olikin mitaleissa ykkönen, niin kokonaiskovin ja -tasaisin kilpailussa oli yllätys yllätys taas kerran Coco, joka tällä erää jopa raivosi suvereeniin ykköstilaan 159 vs. 96 -suhteella!

Myös niña tarjosi taas kovaa näytöstä, kun hän otti rankingin kolmostilan näiden suunnittelijakuningatarien perässä hienolla tavalla!

Näin Coco taas kerran järkytti Victorkioa tässä kokonaistilastossa, nimittäin Coco nousee samalla salamana koko vuoden tilaston pistekärkeen - ja siten Coco on nyt todellakin ajoissa, nimittäin aiemmin nykyisin inaktiivinen Coco on ottanut kärjen käytännössä vasta maalisuoralla, mutta kuitenkin siis ns. aina ottanut!

NYT SIIS VAIN ONNITTELEMAAN UUSIMPIA PAK -MENESTYJIÄ!