tiistai 29. marraskuuta 2016

0106: MITÄ TÄÄLLÄ OIKEIN TAPAHTUU? zapoing junttasi TRIPLAN ja oli viikon 46 "klassisten" ylivoimainen ykkönen!

Ja nyt puhutaan kyllä ihan oikeasti PUSKAISKUSTA!?

Tai no okei, zapoing antoi kyllä jo varoitteluja, että täältä tullaan myös VK:ssa, mutta ETTÄ TRIPLA? Taisi olla kyllä käyttäjälle itselleenkin yllätys!?

Kyseessä siis SST:n voitto 3-0-0 -ME -tuloksin (VAK & VK & VF -TRIPLA), mikä on ollut nykypäivänä todella kortilla!

SST 3 vähimmispisteen absoluuttinen ME on syntynyt: http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1148272#p1148272

Mm. nyt blogin aikakaudella ei siitä ole oikein osattu haaveilla... ENNEN TÄTÄ!

Aikoinaan kyllä, kenenkä muunkaan kuin Mr. SST S-T:n johdolla sekä JJL että juuri zapoing on päässyt TRIPLAN makuun ainakin kertaalleen!

zapoing pisti siis nyt SUPERJERRYT  kehiin ja muut on kaadettu! Mennen tullen!

ENTÄ MAAGISISTA MAAGISIN, SUPERSEKSTETTI? Ottiko zapoing senkin? SEHÄN OLISI VAATINUT VAIN VIELÄ SPKFAK:N VOITON, ei muuta!?

No ei ihan, zapoing "jäi" lopulta 22 VIP -pisteeseen, mikä on AIVAN HURJA TULOS! Mutta indikoi samalla myös siitä ettei SPKFAK mennyt ihan kuin Strömsössä!

Etenkin kun zapoing on lajin nykyinen kolmostykki.... mutta selityskin zapoingin siis nyt nelossijalle on ja se löytyy kuin apteekkarin alahyllyltä! SPK -Gaala näes, josta irtoaa ja irtosi hirmupisteitä, mutta zapoing oli jo käyttänyt "etsikkoaikansa"!

Tulokastykki Eva_ ei ja loppu olikin historiaa niin ikään yllättävämmän Victorkion sekä tutun Fiti Martinezin adjutoidessa!

NÄIN TÄMÄ HURMOSVIIKOKSI NOUSSUT VIIKKO PÄÄTTYI SIIS zapoingin TRIPLAAN JA 5/6 -VOITTOON SEKÄ SPKFAK -TULOKASVOITTAJA Eva_:n HIRMUISKUUN A'LA 184 AKTIIVISUUSPISTETTÄ!

Mm. Shellen sekoillessa itsensä putkivoittajana pois VAK-markkinoilta, Natyyhin ollessa jotenkin vaisu ja niin edelleen....

Voiko parempaa käsikirjoitusta enää toivoa? Ei juurikaan!

Niin ja siitä nyt lunastamattomaksi jääneestä SUPERSEKSTETISTÄ! Sen on vain kerran voittanut, yksi ja ainoa, S-T, joka oli juuri nyt samaan aikaan melko pihalla taisteluista! Liekö siis sisuuntuuko taas? Nimittäin ennen vanhaan mies tunnettiin siitä, että saattoi heti peräänkin paukkua häneltä tripla, jos joku muu tuli "samalle astialle"!

NYT SIIS KAIKKI SUURESTI ONNITTELEMAAN VIIKON MENESTYJIÄMME... TAU NO MELKEIN MENESTYJÄÄ/ KAHTA MENESTYJÄÄ NYT! Tuloksetkin oli joo myöhässä, MUTTA MISSÄ LAAJEMPI OSALLISTUJAJOUKKO JUURI NYT?

YLLÄPITOTEAM [YPT]

Ei kommentteja: