torstai 17. marraskuuta 2016

0091. Viikon 44 "klassiset" taipuivat hurjalle palaajalle Natyyhille!

Viikko 45 tuloksineen jo lähenee, itse asiassa jo h-hetki käsillä, mutta käsitellään silti ensin edellisviikko pois käsistä!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewforum.php?f=12


Ja viikolla 44 myös tapahtui, kun punainen paronitar eli Natyyh tuli vihdoin viimein kunnolla takaisin - josta osoituksena vaatimaton 3/6 -voittopotti!

Natyyh survoi nimittäin VF:n, SST:n ja VVK:n voittoihin! Ylivoima ei vielä ollut alkuvuodesta totuttua, mutta silti selvähköä!

Mm. VIP:ssä kaatui nyt viime ajoista taas nousussa oleva zppong 16 vs. 14 -lukemin! Viikon tiukkuus oli siis tosiasia!

Sitä kuvaa hyvin se, että viikon toiseksi kovin voittaja, pienyllätysnimi Fiti Martinez, otti 2/6 -voittosuhteestaan huolimatta "vasta" pronssia VVK:sta!

Mutta se tuskin kovin kovaa korpeaa Fiti Martinezia, nimittäin mies ottaa VK:n ja SPKFAK:n nimiinsä! JA MIKÄ MERKITTÄVINTÄ, NIIN TUO SPKFAK -VOITTO IRTOAA NYT HURMOKSELLISELLA 201 AKTIIVISUUSPISTEEN KKT 2016 -TULOKSELLA!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1143570#p1143570

Tämä tiesi muuten samalla sitä, että kaikesta huolimatta Naisten joukkue otti vahvan roolin myös SPKFAK:ssa, ja sitä myöten lähes varmasti jo nyt naiset tulevat viemään kaikki "klassisen puolen 2016" joukkuesarjavoitot!

Ja niin muuten meni naiselle se viikon 44 viimeisinkin yksittäisvoitto, kun VAK:ssa jatkoi remuamistaan Shelle! Tosin tuo remuaminen myös kostautui ja Shelle on nyt kielto-ongelmissa ja bannissa, joka myös saattoi viedä naiselta jopa viikon punaviitan....?

...Niin ja Hei! Totta se on, Mr. Man S-T jäi nyt kokonaan ilman viikkovoittoa! Mies palasi siis "olympiatasoille" niin sanotusti!

Myös mm. juuri aiemmin "klassisissa" riehunut Lollipop- jäi nyt tylysti kauas kärkisijoista!

ELI NYT VAIN SELOSTUKSIA LUKEMAAN JA JOPA VIELÄ ONNITTELEMAAN/KIITTELEMÄÄN, JOS RÄSTEJÄ LÖYTYY!

-YPT [YLLÄPITOTEAM]

Ei kommentteja: