keskiviikko 31. elokuuta 2016

0069. KESÄN KEISARINNA 2016 -suurkilpailu HUIPENTUU aivan USKOMATTOMISSA merkeissä! 2.-4. -sijat AIVAN AUKI!

Kuten kilpailuista kestoltaan massiivisimman, KESÄN KEISARI -kilpailusarjan uusimman kilpailun, KESÄN KEISARINNA 2016 -suurmassakilpailun legendaarisesta reaaliaikaisesta seurannasta voimme todeta, niin pakka meni jälleen uusiksi!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1059513#p1059513

[shokki] Nimittäin nyt toiseksi viimeisenä vuorokautena puppeloi hopeamies S-T, eikä Eva_:kaan säästynyt täysin puppeloinnilta, ja vieläpä juuri sen, kun nainen oli noussut pitkän uuvuttavan kirin myötä kokonaispronssille!

Fiti Martinez otti nimittäin kuusi [6] pistettä, Eva_n seuratessa neljässä [4] ja S-T:n vain kahdessa [2]!

Eli, kuten voimme reaaliseurannan selostuksesta havaita, niin nyt Fiti Martinez on "enää" hopeastakin vain 10 pisteen päässä JA AIVAN KAIKKI ON MAHDOLLISTA!

Ainoa varma asia on melkeinpä se, että jos joku toistaa S-T;n heinäkuun lopussa tekemän vuorokausikohtaisen ME:n, niin silloin vähintään nykyinen positio on selkeä!

Siis näillä nykytiedoin, nimittäin jos lopputulokset ovat lähekkäin,vaaditaan massiivinen lopputarkastus ja silloin voi tulla vielä uusiakin muutoksia!

MUTTA NYT SIIS ON ENÄÄ VAIN TÄMÄ KESKIVIIKKOINEN FINAALIVUOROKAUSI 31.08.2016 JÄLJELLÄ! JA KELLO 00:00 -AIKATARKASTUSPISTEEN KUITTASIVAT AINAKIN KAIKKI, JOILLA ON  VIELÄ PANOSTA KILPAILUSSA!

NYT JÄNNITTÄMÄÄN! [pelokas] PEERRRRKKKKELE! [pelokas]

-Ylläpitoteam [YPT]


Ei kommentteja: