maanantai 29. elokuuta 2016

0067. Mennyt viikko 33 oli klassisella kilpailusarjapuolella paluiden viikko - Natyyhin johdolla!

Otsikkonimi Natyyh survoi nimittäin jälleen taukonsa jälkeen kaikkiaan kolmeen (3/6) voittoon, kun ylivoimaisesti irronnut VVK -voitto irtosi hurjalla VAK -voitolla ja siyä myöten myös tulleella SST -voitolla!

Myös S-T teki jykevän paluun ja nyt olympialaisten jälkeen VK:n puolelle! Lajisuuruus survoi nimittäin kaiken lisäksi heti viime viikkoisen Fiti Martinezin ihmevoiton jalanjäljissä, ja vielä toistaiseksi niin ikään epävirallinen voittotulos voi nousta jopa 90% prosenttipisteeseen tai sen tuntumiin, mikä tarkoittaisi VK II -sarjan uutta kärkeä!

Myös VF:ssä tärähti ja kunnolla tärähtikin, kun mm. Natyyh ja zapoing on lyöty ja pitkään VF -voittoa hamunnut palaaja Shelle tirvaisee peräti +1200 viestin tulokseen! ME alkaa siis olemaan jo melko lähellä ja ennen kaikkea VF II -sarjan piikki on nyt tosiseikka!

SPKFAK:ssa teutaroi menneellä 33 viikolla puolestaan kakkostähti Fiti Martinez! Joka kiristää näin taas ruuvia myös kokonaistaistoja ajatellen, kun viime viikolla ihmesuorituksella kärkeen tunkenut ykköstähti S-T jää harvinaisesti vasta neloseksi - kenties juuri viime viikon ihmesuorituksen takia!

NYT SIIS LUESKELEMAAN JA TARVITTAESSA VIELÄ ONNITTELEMAANKIN, KOHTAHAN ON TAAS UUSIEN TULOSTEN AIKA!

-Kenttäylläpitäjä FM

Ei kommentteja: