perjantai 5. elokuuta 2016

0061. Viikon 30 klassiset napsahti - yllätyksettömästi - S-T:lle!

Survoihan S-T ylivoimaiseen KONKARIT vs. TULOKKAAT V -yksilövoittoon [kupponen] osin ME -lukeninkin jopa, joten samalla VAK pakkui lähes automaattisesti!

Kakkostykki Shelle jäikin jo tuhansilla viesteillä!(pohii)

Ja kun S-T taivutteli myös tuttuun VK -voittoon, niin lopputulemana oli myös taas SST -voitto, joita Mr, SST:nä tunnettu S-T on ottanut viime aikoina enenevissä määrin!

Ja tämä kaikki edellä mainittu meinasi myös sitä, että juhlava VVK tuli nyt taas S-T:lle ja vieläpä NÄYTÖSTYYLIIN!

VVK II 2016 -sarjaa alati hallinnut S-T alkaa näin lähestymään myös VVK I 2016 -piikkiä eli viime aikoina hieman ailahdellutta Natyyhia!

Ja juuri siis silloin, kun Natyyhin pitäisi iskeä kiriselkiä nurin!

Toki aikaa on jatkossakin, mutta kun Natyyh on taas hävinnyt johonkin, eikä koko uuteen viikkoon ole vielä kosketustakaan, niin tiukaksi alkaa menemään!

Etenkin, kun Natyyhin mielilajissa VF:ssäkin kapina puree ja tulokastykki Eva_ rallattelee tiukan viikon  myötä jo uransa toiseen ja niin ikään toiseen peräkkäiseen V -voittoonsa! Toki VF -kokonaistilanteessa Natyyhin ollessa edelleen suvereeni!

4/6 -voiton S-T:n ja Eva_:n lisäksi viikon viimeisen voiton taivuttaa taas hurjaksi kohonneen SPKFAK:n ykkönen eli hurjat 129 aktiivisuuspistettä kerännyt kakkoslegenda Fiti Martinez! KONKARIT vs. TULOKKAAT V -kisa auttoi eittämättä tässäkin suurhirmutuloksessa!

Viikon 30 tulokset Uutiset -palstalta: http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewforum.php?f=12

NYT VAIN KAIKKI ONNITTELEMAAN! VILKKAASTI! [aamuluku]

- KENTTÄPOMO Fiti Martinez

Ei kommentteja: