keskiviikko 24. elokuuta 2016

0064. KESÄN KEISARINNA 2016 -suurkilpailussa tapahtui historiaa - S-T naarasi ME -tuloksen jo heinäkuun puolella!

Kuten jo joskus aiemmin sivusimme KONKARIT vs. TULOKKAAT V -kilpailun voittotuloksia koskeneen artikkelin yhteydessä, niin tuon kilpailun myötä tapahtui kummia myös toisessa kesän superkilpailussa eli mm. edelleenkin käynnissä olevassa KESÄN KEISARINNA 2016 -kilpailussa!

Supertasoinen kilpailijalegenda S-T survoi nimittäin jo aiemmin julkistetun hurjan vuorokausikohtaisen viestitykityksen ME -tuloksen 4015 viestiä ohella ja sen yhteydessä myös maagisen ja uniikin KESÄN KEISARI -kilpailusarjatoiminnan niin ikään vuorokausikohtaisen ME -tuloksen eli absoluuttisen 15/15 -pistetuloksen!

[jeessh] Kaksi kärpästä eli ME -kärpästä siis todellakin yhtä aikaa ja tietysti S-T:n toimesta! JA NYT ONNITTELUKIN ON VIIVEELLÄ AUKI!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?f=166&t=7985&p=1105927#p1105927

Kokonaistuloksen mahdollisesta uudesta ME:stä ja ennen kaikkea uusimmasta mestaruudesta KK:ssa taistellaan sitten edelleen ja viime näkemältähän Natyyh johti viime vuoden tavoin, mutta siitä on jo kuukausi aikaa, joten jännityksellä odotellaan uusimpia reaaliaikaisia tuloksia...!

Eli nyt ONNITTELEMAAN ja melko pikaisesti kaikki, nimittäin uusimpia kokonaistilastoja pukkaa hetimiten perään!

Ei kommentteja: