keskiviikko 24. elokuuta 2016

0063. Olympialaiset päättyivät, suomalaisittain ikävästi - Paluu siis arkeen ja mm. "klassisista" asiaa!

(pohii) Kesäolympialaiset [OKRio2016]siis päättyivät tältä erää ja siksi on jälleen enemmän aikaa myös tämän mainion SPK -blogin osalta!

Ensitöiksemme ilmoitammekin, että kaksi viimeisintä "klassisen kilpailusarjatoiminnan" viikkoa eli viikot 31 ja 32 etenivät uusien tuulien voimin!

Viimeisten viikkojen selkeä ykkösnimi on  nimittäin ollut Shelle! Shellen lisäksi etenkin zapoing on myös osoittanut kovuuttaan!

Eli siis mitä ihmettä? Missä S-T ja Natyyh - Natyyh ja S-T?

Tämä edellä mainittu hallintaparivaljakko on totta tosiaan ollut  viime viikot enemmän tai vähemmän telakalla, S-T olympialaisten takia ja Natyyh ilmeisesti muiden henkilökohtaisten syiden takia!

Nyt tätä artikkelia toimittaessa parivaljakko on jälleen menossa mukana, joten hyvä asia, paitsi ehkä muille kilpailijoille!

Mutta Shellen valtakausi kahtena viime viikkona on ollut todella vakuuttava! [stara] Voittihan nainen mm. VAK:n tuplamenestyksensä ohella niin ikään myös SST:n kumpanakin viikkona, tosin viikolla 31 vielä jaettuna!

Ja kaikki huipentui viime viikkoon  32, kun Shellestä tuli VASTA SEITSEMÄS [7.] KÄYTTÄJÄ KOSKAAN VVK:n eli VIP:n viikkoykkösenä!

Näin foorumille saatiin uutta punaväriä! Ja pitkästä aikaa melko uutta punaväriä saatiin myös viikolla 31, kun zapoing nousi pitkästä aikaa punaviitan valloittajaksi!

zapoingin menestys, joka kulminoitui niin  ikään viikolla 31 kyseiseen jaettuun SST -voittoon, kumpuaa taasen VF -sarjasta, jossa nainen on ollut yksi ja ainoa kahden viime viikon aikana!

Samalla tämän tyttötrion eli Shelle ja zapoing viime aikaista meininkiä kuvaa hyvin  sana "laadukas", nimittäin niin kovia suorituksia VAK:ssa ja VF:ssä ollaan nyt nähty!

VK:ssa on sitten ollut myös eri markkina nyt viikoilla 31 ja 32, joskin tutut sellaiset, kun S-T:n ns. "olympiatauon" aikana ykköshaastaja Fiti Martinez on päässyt pätemään virallisilla kirjoituksillaan, nimittäin myös Fiti Martinezilla oli selkeä olympiatauko päällä!

Edellä mainittu tarkoittaa muuten viikon 32 osalta sitä, että Victorkio saa jännittää kovasti VK II -sarjan piikkiään, nimittäin Fiti Martinezilta löytyi ainoa A-tason kirjoitus ja siten prosenttipisteet, jotka ovat vielä toistaiseksi hetken epävirallisia, tulevat nousemaan kenties jopa 90% tasoille!

Näiden menneiden "olympiaviikkojen" mielenkiintoisin sarja on ns. jälleen kerran kokonaisaktiivisuutta mittaava SPKFAK, jonka viikon 31 voittoon survoi pitkän tauon jälkeen hienosti zapoing!

...Ja jonka täyssensaatiomaiseen voittoon viikko 32 huomioiden nousi lajilegenda S-T! Ja tuon ylivoimaisen voiton suuri pähkinä on se, että S-T oli todella alavireinen kyseisten olympiatapahtumien takia koko viikon ajan foorumilla, mutta siitäkin huolimatta mies jotenkin kairasi vieläpä ylivoimaisen voiton mielilajistaan SPKFAK;sta!

Kaikki tulokset löytyvät tutusti Uutiset -palstalta: http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewforum.php?f=12

NYT VÄKI EI SIIS MUUTA KUIN - ONNITTELEMAAN JA LUESKELEMAAN, JOS MM. RÄSTEJÄ VIELÄ ON [KOHTAPUOLIINHAN TULEE JO VIIKON 33 TULOKSET]!

-Kenttäylläpitäjä Fiti Martinez

Ei kommentteja: