lauantai 10. kesäkuuta 2017

0139. PB 2017 -kilpailusarja starttasi kesän kunniaksi! Peilaako PAK 2017 -menestys tännekin vai onko sisarkilpailusarjat edelleen omilla teillään?

PAK 2017 -kausi huitelee jo kohta puolivälinsä tuntumiin, kun juuri äskettäin päättyi jo Toukokuun 2017 paras avatar -kilpailu! Mutta niistä asioista lisää tulevassa koontiartikkelissa ko. PAK 2017 -kauden suhteen!

Nyt pärähti käyntiin nimittäin, kuten otsikosta voi havaita, niin myös PAK:n sisarsarja eli PB 2017 -kilpailusarja!

Vain kaksi (2) osakisaa kaudessa sisältävä PB -toiminta ja sen nyt siis jo huima kahdeksas (8) kausi starttasi nimittäin tässä heti kesäkuun alussa PB 1/2017 -kilpailulla, ja nyt kilpailussa  ollaankin jo alkuerävaiheessaan!

Kaikkiaan 34 kovaa banneria ja 21 eri kilpailijakäyttäjää (kilpailijaparia) siis mukana ja tavoitteena vain 12 parhaan finaalivaihe! Finaali, johon pääsee kaksi (2) alkueristä ja loput kymmenen (10) välieristä.

Yksi jännä kysymys kilpailun kynnyksellä on se, että kaatuuko Cocon mieletön ylivalta nyt vai ei? Foorumin suunnittelijaikoänilla, joka on siis itse inaktiivinen, ei nimittäin nyt ole ehkä niin paljoa töitä mukana kuin yleensä​... Ja kaiken lisäksi PAK -puolella viime ajat hallinnut uusi aktiivinen fanarttähti Victorkiokin on vaihtanut bannerinsa pitkästä aikaa?


Osallistu, jännitä ja äänestä! Jos siis olet päässyt mukaan kilpailuun!

-Kenttäyllläpitäjä FM

Ei kommentteja: