torstai 8. joulukuuta 2016

0114. PAK Marraskuu 2016 päättyi "yllätykseen" - ja suunnittelusarjamestaruus ratkesi jo!

Toisin sanoen aivan kuin PB 2016 -sisarkilpailusarjassa, niin myös täällä ratkesi suunnittelupuolella ja nyt siis PAK -mielessä etuajassa, kun jännästi tässä uusimmassa kilpailussa heikosti pärjännyt PAK TUPLA 2015 Victorkio jerrytteli silti uransa toiseen ja juurikin toiseen (2) peräkkäiseen mestaruuteen!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1155616#p1155616

Mutta tämä itse kuukausikilpailu, niin se ratkesi lopulta oudosti, kun finaalivaiheessa äänestyksen unohtanut ahkera zapoing voitti juuri siksi! Tämähän ei toki ole PAK:ssa mitenkään ennen kuulumattonta, kun mm. juuri Victorkio aiemmin tänäkin vuonna teki saman tempun!

Se suurin yllätys sinällään on suunnitteluvoittaja, kun toki jo aiemmin esimerkiksi yhden kilpailukohtaisen kokonaisrankingin voidellut tulokastähti Eva_ ponnahti nyt myös kultakantaan!

Näin Eva_ tekee todella kovaa jälkeä, onhan hän mm. tuore Vuoden avatarsuunnittelija -kunniamainittukin! Yhdessä juuri Victorkion ja nyt vähän kuin Eva_:lle viime vuodesta nousijapaikkaansa luovuttanut jo kokenut Natyyh!

zapoing & Eva_, voittoavatar!

Myls kilpailun hopeanimi on eräänlainen yllätys, kun pitkästä aikaa paluun mitalikantaan tekee JR vanhalla huippututulla avatarilla! Pronssinimi S-T ei puolestaan ole yllätys, paitsi siten, että nyt hän ottaa jo vuoden 10/11 -mitalinsa, mikä on ennätys!

JR & Coco
Ja Coco olikin sitten kummankin himmeämmän mitalin takana, joten kokonaisranking räpsähti tällä erää todella muikeasti juuri Cocolle! Näin ehkä yllättäen koko vuoden KOKONAISPISTEVOITTO alkaa menemään jo nyt taas Cocon nimiin, vaikka Victorkio suunnittelusarjan mestaruutta juhliikin!

Niin ja se eittämättä jopa mielenkiintoisin asia on nyt aina maaginen pääsarjamestaruus, josta taistelevat nyt vähän kyykähtäneet monimestari Fiti Martinez, hallitseva mestari Victorkio ja edelleen mukana keikkuva lajilegenda S-T ja kyllä vain nyt myös ensimmäistään hamuava voittaja zapoing on taas mukana!

ONNITTELEMAAN SIIS!

YLLÄPITOTEAM (YPT)

Ei kommentteja: