sunnuntai 30. lokakuuta 2016

0084. Hurjan kovatasoinen Lokakuun 2016 paras avatar -kilpailu on edennyt jo finaaliinsa!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?f=60&p=1133790#p1133790

Totta se on, nimittäin PAK Lokakuu 2016 -kovuusotatus on edennyt jo finaaliinsa ja nimenomaan hurjalla kattauksella!

Toisin sanoen juuri nyt tänään PAK -superklassisena sunnunlokakuun toiseksi viimeisenä vuorokautena ratkaistaan kuka on kovin vielä jäljelläolevista 21/113 avatarista!

Ja taso kilpailussa on todellakin rankka, kun kestomenestyjien kanssa kovaa jerryä ja mm. Mestarien finaali 2016 -paikkaa mitalikorokkeen myötä tavoittelevat mm. shokkipalaaja Lollipop- ja moni muu osin yllättäväkin nimi, kuten sipa!

Ja kestomenestyjistä mainittakoon nyt etenkin kokonaismestarisuuruus S-T, kakkostykki Fiti Martinez ja nykypäivän TUPLAmestari Victorkio!

S-T:llä muuten akuuttien kiriasioiden ohella mahdollisuus tehdä taas historiaa, nimittäin jos tästä kilpailusta irtoaa mitali, on se miehelle 10/10 putkeen ja vuonna 2016!

Näin "Lolli" hämmentää heti markkinoita, eikä mikään suuri yllätys, niin legendaatinen nimi hän on!

Kilpailun suunnittelusarjapuolella on myös huimat asetelmat, kun nyt etenkin todellinen laji- ja fanartikoni Coco on ottanut taas ohjat - INAKTIIVISUUDESTAANKIN huolimatta tutusti - kun nainen pommitti finaaliin peräti seitsemän (7) eri avatariaan!

Näin mm. nykyhetken kovat Victorkio (3) ja uusnousija Eva_ (2) ovat taas helisemässä, ja vieläpä siten, että toinen inaktiivi eli keskitason kova kestomenestyjä niña ottaa roolia jopa neljällä (4) avallaan!

Paljon on siis luvassa ja voitti on kovan työn takana! Paitsi ellei ihmeitä tapahdu, niin kisan suunnittelijoiden rankingvoittaja taitaa olla jo Cocon muodossa selvillä?!

NYT SIIS KAIKKI KISASSA MUKANA OLLEET ÄÄNESTÄMÄÄN! AIEMPIEN VAIHEIDEN VIIDESTÄ ÄÄNESTÄJÄSTÄ PER VAIHE ON HYVÄ VIELÄ NOUSTA!!

-YPT

Ei kommentteja: