perjantai 9. syyskuuta 2016

0071. Viikon jo 35 "klassiset" taipui taas Natyyhin komennossa!

Juuri tätä artikkelia kirjoittaessa on hieman epäselvää, että onko Natyyhilla taas tauko päällä, mutta sillä ei ole merkitystä menneeseen viikkoon... JOKA OLI TAAS NAISEN ILOTULITUSTA!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewforum.php?f=12

Natyyh survaisi näet itselleen kovin tuttuum 4/6 -voittoon, kun kirkkaimpana saavutuksena taas VVK:n suht selkeä voitto!

Tällä erää VIP:n kovin kanto kaskessa oli kaiken lisäksi Fiti Martinez, joten Natyyh kasvattaa jälleen ja nyt myös melko selkeästikin VVK I -sarjan eroaan suurmestari S-T:hen!

Natyyhin eittämättä kovin tempaus tälläkin viikolla nähtiin lopulta kuitenkin viime viikon tapaan VAK:ssa, kun nainen iski täysin psykedeelisesti peräti 5188 viestin tuloksen tiskiin!

Kyseessä oli TAAS naisen uusi ennätys ja myös kaikkien aikojen [2008-2016] jo peräti TOP10 -tason tulos! Mm. legendaarinen monipuolisuusnimi JJL:kin jäi nyt jo VAK:ssa taakse!

Samalla Natyyh astuu jo vahvasti haastamaam myös klassisen viestitykityksen supersulttaania S-Ttä  VAK II -sarjan mestaruushegemonioissa!

VAK:n ohella Natyyh taisteli myö VF:stä voiton ja jälleen Shellen kaatamalla! Se kaikki mahdollisti samalla myös tutun SST:n hirmuvoiton 2-0-0 -potilla!

Natyyhin "taustalla" jakoon jäi siten taa VK ja SPKFAK! Eikä nekään totta vie yllättäneet... Paitsi "siten", että nyt ko. lajien legendat S-T ja Fiti Martinez vaihtoivat vain paikkoja sopuisasti päikseen ja nyt Fiti Martinez klaarasi VK:n ja S-T otti itselleen tutusti SPKFAK:in!

HURJAT VIIKON 35 TULOKSET SIIS TAKANA JA EETTERISSÄ - NYT JUHLIMAAN, JULMETUSTI!
[alkupFM]

-YLLÄPITOTEAM [YPT]

Ei kommentteja: