keskiviikko 24. elokuuta 2016

0065. Elokuun 2016 paras avatar -kilpailu starttaamassa!

Olympialaisten aiheuttamien paineiden päättyessä myös Kilpailut -palstalla alkaa tapahtumaan uutta, kun jo peräti Elokuun 2016 paras avatar -kilpailu on valmiina alkamaan!

Kilpailun ennakoitu alkamisaika alkuerävaiheen osalta koki siis pienen muutoksen, kun avatarotanta siirtyi olympialaisten aiheuttaman väsymyksen johdosta syntyneiden unohdusongelmien takia eilisestä tiistaista lopulta tähän keskiviikkoon 24.08.2016!

Ja juuri parahiksi voinkin todeta, että avatarotanta on juuri suoritettu ja pienenä esimakuna voidaan todeta, että kaikkiaan 21 käyttäjää nousi kohdennettuun avatarotantaan!

Mutta näistä tiedoista siis lisää kilpailuketjussa, johon siis julkaistaan piakkoin alkuarvonnan tulokset sun muut!

Ja kilpailu, joka päättyy nyt siis 01.09. vuorokauden aikana kello 20:00, alkaa siis aivan lopullisesti heti huomisen torstain kukkuessa kello 00:00!

Niin ja uusia avatareja tuntuu pukkaavan oikein olan takaa! Ainakin Natyyh, Eva_ ja Victorkio, kun ovat kovalla höngällä markkinoilla!

Ja toki myös uusina otettuja vanhoja avatareja löytyy - tai ainakin yksi sellainen löytyy - ja kovaa luokkaa löytyykin!

---Niin ja kilpailuvoittojahan puolestaa nyt jo peräti kahdesta aiemmasta kilpailusta [kesä-heinä] selkeästi kesän ajan suuri ykköstirehtööri Fiti Martinez!

Tästä lisää sitten itse kilpailussa! Valmiinanne... Paikoillanne... HEP - OSALLISTUMAAN, kun aikarajat aukeavat!

-Kenttäylläpitäjä Fiti Martinez

Ei kommentteja: