lauantai 24. syyskuuta 2016

0075. Viikon 37 "klassisissa" nähtiin kilpailijalegenda S-T:n esiinmarssi!

ALUKSI HUOMIO: Aiemmassa näihin "klassisiin kilpailusarjoihin" liittyvässä artikkelissa viikon 36 osalta oli pieni virhe, kun SST:n voittojako oli unohdettu. Myös Shelle voitti siis 2/6 voittoa, kun jakoi tuon SST -voiton Natyyhin kanssa. Asia on korjattu artikkeliin!

Näin siis jälleen uusin viikko, eli jo viikko 37, on nyt takana ja viikon kovaotteiseksi ykköseksi nousee nyt puolestaan S-T! Näin SPK:n kilpailuissa tapahtuu tällä hetkellä todellista myllerrystä ja vaihdosta!

Mr. kilpailijanakin tunnettu S-T kesyttää tällä erää nimittäin 2/6 -voitot ja tärkeimpänä niistä melko selkeäkin VVK -voitto!

Tämä tarkoittaa samalla sitä, että VVK:n huima TUPLATUPLA  eli toistaiseksi voittamaton kokonaismestaruussuuruus S-T alkaa jälleen kiristämään kiriään myös meneillään olevan VVK I 2016 -sarjan osalta!

Natyyh jää nyt nimittäin kokonaan ilman tuloksia mm. juuri VIP -tasolla!

Tämän lisäksi S-T taivuttaa myös kovin tuttuun VK -voittoon ja tällä erää voitto on jo ns. selvä, vaikka vielä aivan virallisia tuloksia kyllä odotellaankin (tarkat prosenttipisteet)!

S-T:n ohella niin ikään kahteen eli 2/6 voittoon kykenee tällä viikolla myös noususuhdanteinen zapoing, joka tunkee sekä SST:n että VF:n osin yllätysvoittoihin!

Näin zapoing on heti S-T:n perässä kakkosena, nimittäin kuten jo viime viikolla, niin samoissa asetelmissa VVK vie S-T:n vähän kuin ykköseksi! 

Mutta toisaalta ei ollut kaukana sekään, että zapoing olisi jopa haastanut S-T:n loppuun asti myös VVK:ssa, kun nainen kaatui lopulta vain 1,5 pisteellä [18 vs. 16,5]!

Tämän kaksikon ohella 1/6 -voittoihin iskivät vielä VAK:ssa pitkästä aikaa haastoon kykenevä, mutta toisaalta myös turhaan banniin jouutunut Shelle sekä kovin yllättäenkin SPKFAK:ssa pitkästä aikaa väläyttänyt ihmetyttö Teté92!

Näissä voitoissa oli sellaisia mielenkiintoisia piireitä, että Natyyh vähän kuin luovutti VAK -voiton ja toisaalta Teté92 voitti osaltaan siksi, että oli viime viikolla jopa todella surkea, mikä siirsi pisteitä tälle viikolle!

Näin, tässä on tämän kertaiset sankarimme! Mm. viime viikon kova nimi Fiti Martinez jäi nyt taas voitoitta...! Ja taustalla tutut muut haastajat!

VIIKKO 37: http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewforum.php?f=12 

NYT SIIS KAIKKI, YSTÄVÄT HYVÄT, ONNITTELEMAAN, JOS RÄSTEJÄ ON!!!

Ylläpitoteam [YPT]

Ei kommentteja: