lauantai 17. syyskuuta 2016

0073. Viikon 36 "klassisissa" yllätysten viikko!

Totta se on, näet viikon kovin voittaja ei ole Natyyh, ei S-T, eikä edes mm. Shelle! Vaan voittoon survoo todella tasaisten otteiden ja viikon päätteeksi Fiti Martinez!

Kenttäylläpitäjämme luukuttaa kaksi voittoa, kun tutun SPKFAK:n ohella nyt irtoaa myös se suurin eli VVK! Näin Fiti Martinez kairaa sekä palaa pitkähkön tovin jälkeen VIP:n viikkoykköseksi!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewforum.php?f=12

Ja viikko oli tosiaankin TIUKKA, kun peräti VVK:n neljä ensimmäistä sijaa ratkesi kaikki lopulta systemaattisesti minimaalisen 0,5 pisteen eroin!

VVK 2016, VIIKKO 36:

01. Fiti Martinez 15,0
02. Natyyh 14,5
03. S-T 14,0
04. Shelle 13,5

Näin viime aikojen paronitason käyttäjät eli paronitar Natyyh ja S-T on nyt pitkästä aikaa syrjäytetty VIP:n kultapallilta!

TASAINEN VIIKKO OLI TOSIASIA MUUTENKIN, kun tuttu Natyyh, joka aloitti tauon jo loppuviikosta, nousi kuitenkin taas sekä VAK:n että SSTn voittoon! Näin Natyyhillekin 2/6 -potti, mutta Fiti Martinzin VIP-saavutus vie ohi. Itse asiassa myös Shelle nousi tasoihin kakkoseksi Natyyhin kanssa, kuin merkiksi siitä, että kavereitahan nämä tyttöset aikuisten oikeasti ovat!

Shelle näet otti tiukkojen taistojen jälkeen VF:n että myös SST:n! Toisin sanoen SST -osavoitto jaettiin tällä viikolla 36!

-HUOMIO: Alkujaan tässä artikkelissa oli unohdettu SST-voittojako ja ilmoitettiin ko. voitto vain Natyyhille! Asia on nyt siis korjattu 24.09.2016!

Ja se viimeisin viikon voittaja eli 1/6 -voiton nimi oli vielä, ei niinkään yllättäen, S-T VK:ssa! Viikolla oli muuten monia niin tasaisia kilpailusarjoja, kuten siis jopa tasapeliin päättynyt SST, että monessa kilpailusarjassa homma olisi voinut mennyt ihan toistekin päin... Esim. jo edellä mainitut Fiti Martinez [VK] ja Natyyh [VF] olisivat pienin muutoksin voineet saavuttaa myös 3/6 -voitot jopa kumpainenkin....

Viikon muita tuttuja kärkinimiä olivat myös tasaisessa mitaliputkessa jatkava Eva_, sekä *Alex* ja jossainmäärin myös mm. aiempien vuosien kilpailusarjalegenda zapoingin.

NYT SIIS ONNITTELEMAAN VOITTAJIA JA MENESTYJIÄ - HETI!

Ei kommentteja: