tiistai 20. syyskuuta 2016

0074. Uhkean MASSIIVINEN suurkilpailu KESÄN KEISARINNA 2016 on nyt lopputuloksiaan myöten valmis!

[kupponen] TOTTA SE ON!!! Kuuman huikea peräti kolmisen (3) kuukautta yhtä soittoon taas tänä vuonna 2016 kestänyt KESÄN KEISARI -kilpailusarjan uusin kilpailu eli KESÄN KEISARINNA 2016 -suurkilpailu on nyt lopullisesti takana, kun myös loppuratifiodut lopputulokset ovat selvillä!

- HUOMIO: Selostuksessa oli ensin -2 pisteen pisteheitot koskien koko TOP3 -kärkeä eli Natyyhia, S-T:tä ja Fiti Martinezia, jotka on nyt korjattu oikeellisiksi 21.09.2016, kello 00:40!

Ja kyllä vain, mestaruusputki jatkuu ja siten myös vuonna 2017 kilpailun nimessä puhutaan KEISARINNASTA!

Nimittäin, kuten jo aika kauan sitten oli selvää, että ellei DQ:t pauku, niin ihmenainen ja "pistekilpailujen" nykypäivän suvereeni kuningatar Natyyh jerryttelee jälleen VASTUSTAMATTOMAN SENSAATIOMAISEEN mestaruuteen!

Näin Natyyhista tulee USKOMATON tuplavoittaja KESÄN KEISARI -kilpailusarjakenttään! [vappukemut][sydänheittelijä]

Natyyhin ylivoimainen 608 pisteen voitto on täten selviö ja se siitä! SUUNNATTOMASTI ONNEA!

Myös hopea ratkeaa lopulta "selvästi", kun  Natyyhin viitoittamalla tiellä myös hopeaa uusii viime vuodelta 2015 tuttu nimi eli kilpailijalegenda S-T!

Kilpailun aikana myös vuorokausikohtaisen ME:n hurjana heinäkuun vuorokautena tehnyt S-T häviää kultataiston täysselkeästi, kiitos myös mm. Rio 2016 kiireet, mutta voittaa hopeansa lopulta kuitenkin vain kahdeksan pisteen erolla, kuten viime vuonnakin! Eli eräällä tavoin niukka voitto, mutta toisaalta ammattimaisen osaava voitto, siis hopeavoitto!

Kilpailun pronssista käytiinkin sitten kilpailusarjahistorian uusin supertiukka taisto, kun vielä ennen finaalivuorokautta reaaliseurannassa lähes uutena pronssinimenä patsastellut tulokas Eva_ ja vuoden 2015 hallitseva pronssimies ja myös vuotta 2016 pitkään pronssisijalta edennyt Fiti Martinez kohtasivat!

Ja uskomaton tapahtui! Niin ikään vahvoista Rio 2016 -poissaoloista aiemmin kärsinyt Fiti Martinez narrasi kuin narrasikin finaalivuorokautena 12 pinnaa ja Eva_ "vain" tavanomaiset kuusi (6) paunaa...

Ja kun parivaljakon ero oli ennen viimeistä vuorokautta tarkastusten jälkeen lopulta kolme (3) pinnaa [aluksi ilmoitettiin: "viisi (5) pojoa"], niin... KYLLÄ VAIN Fiti Martinezkin uusii pronssinsa! Ja nyt siis hieman jo "selvemmin" kuin alun perin ilmoitettu, kun taisteluparin eroksi kasvaa siis kolme (3) pistettä, mikä sekin on siis todella minimaalinen ero!

0001. Natyyh 608
0002. S-T 452
0003. Fiti Martinez 444
-----
0004. Eva_ 441

Ja Eva_ joutuu harmituksen kurimukseen... Tosin hän on ensikertalainen, eikä aloittanut kilpailua edes heti alussa, joten MAHTAVA taistelu ja jatkossa sitten  ehkä jopa Natyyhin ja kärjen kimppuun!?

Näin U-S-K-O-M-A-T-O-N kilpailukausi ja -vuosi 2016 on päätöksessään ja tätä edellä lueteltua TOP4 -kärkeä tukivat vielä jo viime vuodesta tutut viitoseksi lopputuloksissa sijoittunut zapoing ja kuudenneksi jätetty Teté92!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?f=166&t=8094
http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1128190#p1128190

[taputapujuu] NYT EI SIIS TÄLTÄ OSIN ENÄÄ MUUTA KUIN KAIKKI ONNITTELEMAAN NÄITÄ SUPERNIMIÄ JA SITTEN JO VALMISTAUTUMAAN MM. TULEVAAN SPK -GAALA 2016 -SUPERGAALAAN!

YPT - Ylläpitoteam

Ei kommentteja: