lauantai 24. syyskuuta 2016

0076. Hurja Syyskuun 2016 paras avatar -kilpailu starttasi!!!

Paras avatar 2016 -kilpailusarjan uusin eli siis jo 9/12(13) kilpailu eli Syyskuun 2016 paras avatar -kilpailu on siis startannut juuri äskettäin tänään lauantaina 24.09.2016, kello 00:00!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?f=60&t=8095

Ja lopulta hieman myöhemmin alkuperäistä ilmoitettua aikaa myöhemmin eli +1h noin
viiveellä suoritettu kilpailun virallinen avatarpoiminta että sen perään suoritettu alkuarvonta tuottivatkin erittäin mielenkiintoiset lohkot kilpailuun, kun arvontageneraattori soitti hurjaa alkusoittoaan!

Avatarotanta: http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1128429#p1128429

Mm.  etenkin alkulohko E:stä sukeutui todellinen trillerilohko, kun lohkoon  siunaantui seuraavat kovat nimet; Sawyer, Teté92, Mariel, ibi, bolichex ja S-T!

[pingviini3]

Eli seuraavat avatarit.


(pohii) Lohkossa siis todella kovia nimiä ja avatareja, helmenä tietenkin taas S-T:n käyttöönsä ottama superavatar, jolla kovia menestymisiä mm. Mestarien finaali -kilpailuissa!

Myös mm. viimeinen lohko eli lohko S on aika mielenkiintoinen, koska siinä on vain viisi kilpailuavataria ja kaikki kuitenkin hyväotteisia sellaisia!

Kilpailussa on mm. juuri noiden uutena otettujen vanhojen avatarien lisäksi tutusti aivan uusiakin avatareja, kun etenkin tulokastähti Eva_ on ottanut tähän kilpailuun roolia!

[shokki] Eikä voi olla huomaamatta sitäkään, että koko avatarhistorian se menestynein avatar eli "The avatar", joka hakee peräti jo YHDEKSÄTTÄ PERÄKKÄISTÄ nimenomaan Mestarien finaali 2016 -paikkaa, on jälleen mukana!

SIIS TÄMÄ IHMEAVATAR:
Fiti Martinez / Make
Lisäksi kilpailusta voi mainita vielä ihan eri kulmasta mm. P -lohkon, jossa on aika eriskummallisesti kolme (3) lähtökohtaisesti kovaa eli viime kuun voittaja Victorkio samalla voittoavatarillaan, zapoing uutena otetulla vanhalla kovalla avatarilla ja Hawkit pitkäikäisellä samalla "kunnon" avatarillaan. Sekä sitten Latetzki "hämyavatarillaan" (niin pieni ettei näy) sekä Tarzane548 ja Scekt miniavatareillaan, jotka eivät usein ole menestyneet. Selkeä kahden kerroksen väki -syndrooma siis ja jännä nähdä miten käy, sinälläänhän jatkajat lienevät jo aika selvät, mutta vaikuttaako asetelma esimerkiksi jatkoa ajatellen? Niin voi käydä!

[taputapujuu] Ja kaikkinensa, totta kai, kisassa on tasan 19 superhienoa ja jännittävää lohkoa, nämä vain poimintoina, nyt siis TUTKIMAAN JA ÄÄNESTÄMÄÄN, HETIMITEN!

Alkuerävaihe: http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1128438#p1128438


 YLLÄPITOTEAM [YPT]

Ei kommentteja: