perjantai 8. heinäkuuta 2016

0046. Yleisurheilun EM-kisatkin alkoivat, pikaviestitykityksessä S-T jatkoi edelleen rykimistään ja Paras banneri 1/2016 kilpailuun saatiin niin ikään TUTTU voittajapari!

Niin paljon on taas ehtinyt tapahtua!

Jo 04.07.2016 pidetyssä hurjassa 10 viestin pikaviestitykityksen arvo-otatuksessa saatiin lopulta melko helposti tuttu mestari, kun aivan hurjavireinen S-T jatkoi uskomatonta voittoputkeaan ja edelleen myös MAKSIMITULOKSIN!

Näin aiemman kenraalin, eli 10 viestin eliittikisan heti aiemmin edellispäivänä niin ikään klaarannut S-T toisti temppunsa identtisenä!

10 viestin arvokilpailu 2016: http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?f=167&t=8034
10 viestin eliittiosakilpailu 2016: http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?f=167&t=8031

Sen sijaan tämän hetken ainoa konkreettinen kovuushaastaja, kun mm. lajikisälli zapoing kärsii ongelmista, eli Fiti Martinez, joutui taas pettymään karvaasti! Nimittäin kenraalikisan vain 1sec tappio nousi nyt siinä tärkeimmässä eli arvokisassa huomattavasti suuremmaksi!

Mikä sinällään ihme, nimensähän Fiti Martinez, sprinttitykki, on juuri hankkinut lajissa aikoinaan tällä matkalla! Mutta nyt S-T on vain niin uskomattomassa kunnossa!

Tosin pienenä sivuhuomiona, sprinttiässä myös pysyy voimissaan, nimittäin Fiti Martinez samalla varmisti koko historian ensimmäisen SPK - Sprinttiliigan kokonaismestaruuden juuri nyt!

(pohii) Voittaakohan S-T nyt siis jopa 5/5 -mestaruuspotin, mikä olisi ihmeellinen suurteko? Vai iskevätkö haastajat tai edes pystyvätkö he, kun päätösarvokisana on S-T:n mielilaji, massapitkä 500 viestiä?

Kaikki vain onnittelemaan, kaikkialle ja kaikkia!

---
---

Mutta ei tapahtumat toki pelkästään PVT:n saralle foorumillakaan rajoitu, onhan nyt myös maagisen PB -kauden 2016 avauksen eli Paras banneri 1/2016 -kilpailun lopputulokset selvillä!

Ja kilpailun voittoon survoikin, ei niin yllättäen, Fiti Martinezin ja Cocon muodostama hirmupari! Näin viime vuoden kokonaismestaripari aloitti tämän vuoden aivan samalla tavoin kuin viime vuonnakin!

Etenkin fanartin suurikonille Cocolle kyseessä on samalla jo aivan uskomaton 11/13 voitto koskaan, eikä siten ihme, että nykyisin inaktiivisena oleva Coco metsästää täten jo seitsemättä [7] peräkkäistä suunnittelusarjan kokonaismestaruuttaan!

Kun taas Fiti Martinez tavoittelee siis toistaan ja nimenomaan toista [2] peräkkäistään omistajaluokan eli pääsarjan mestaruuttaan!

Kilpailu oli samalla kova kuin kivi, kun etenkin S-T ja Victorkio -pari sekä Natyyh ja Handee -pari pistivät koviten kampoihin!

Kuva
Kuva
Kuva¨

Näin etenkin S-T:tä saattaa harmittaa, näetsen jollei mies olisi möhlinyt alkuerän äänestystään niukasti, olisi käytännössä voitto tullut hänen sensuellille Ana Blanco -bannerilleen! Mutta toki, täyttä jossittelua, nimittäin  ne äänestykset pitää tietenkin klaarata!

[suuauki] Samalla PAK:ssa itseään legendaksi iskevä Victorkio sai myös todeta, ettei hän ole vieläkään saavuttanut voittoakaan PB:stä! Tosin liekö tavoitteenakaan, kun nainen ei taaskaan osallistunut konkreettisemmin mukaan?

Näin Fiti Martinez ja Coco muuten saavat jälleen täysin uuden bannerin PB:n voittokantaan, nimittäin nyt lajihistoria tuntee jo kaikkiaan 11 eri banneria voittajana, kuten aikoinaan artikkelista jo numero 03 voidaan tarkastaa!

LOPPUTULOKSET: http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1067879#p1067879

NYT SIIS VAIN ONNITTELEMAAN MENESTYJIÄ, JA JÄNNITTÄMÄÄN, MITEN PB 2016 -KAUDELLA KÄY, PÄÄTÖSKILPAILUHAN LUVASSA JOULUN TUNTUMISSA!

-Ylläpitoteam  [YPT]

Ei kommentteja: