keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

0056: Uskomattoman kuuman heinäkuun superkuuma KONKARIT vs. TULOKKAAT V -superkilpailu alkoi USKOMATTOMALLA tavalla ja ME paukkui!

Niin totta se on! MAAGINEN KONKARIT vs. TULOKKAAT V -kilpailu starttasi ajallaan toissapäivänä maanantaina tämän viikon 30 alussa!

Ja loppu olikin suoraltaan historiaa, kun lajilegenda ja KONKARIT -joukkueen ykköskapteeni S-T takoi jälleen hillittömän tuloksen pöytään! Ja nyt tuo avaustulos olikin kaikkea muuta kuin normaalitulos, kun S-T tempoi ensimmäisenä koskaan himoitun 4000 viestin rajan 4015 viestiin!

[suuauki] Totta se siis on! Tämä klassisen viestitykityksen superpioneeri teki siis todelliset jerryt ja vanha 3900 viestin vuorokausituloksen maailmanennätys [S-T] on historiaa!

Tällä hetkellä akuutisti tarjolla jo 2/5 -kilpailuvuorokauden jo selvästi maltillisemmat tulokset!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1081806#p1081806

Sekä tietysti kokonaistilanne 2/5:

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1081807#p1081807

Näin edelleen altavastaajana oleva TULOKKAAT -joukkue alkaa olemaan jo vaikeuksissa! Eikä ihme, niin kova selänkatkaisija tuo S-T:n hirmutempaus oli! Ja kun adjutantteina on Shelle, Victorkio ja Natyyh & co... Niin... HUHHEIJAA!

Mutta löytäisikö zapoing ja kumppanit silti vielä takaa-ajon juuret? (pohii)

Muuten... Samalla kilpailijasuuruus S-T teki myös KESÄN KEISARI -historiaa tuona ME -päivänään, mutta siitä lisää myöhemmissä artikkeleissa!

NYT SIIS KAIKKI KYNNELLE KYKENEVÄT KÄYTTÄJÄT EHDOTTOMASTI MUKAAN ONNITTELEMAAN JA OSALLISTUMAAN! Sitten ehkä sinuakin onnitellaan!?

[sydänheittelijä]

Niin ja muuten... Tällä menolla SPK saa sen ihmeellisen 100 000 viestin käyttäjän eli SERRANOKEISARIN jo pian!

Äänestä, saako foorumi sen jo nyt viikolla 30:

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?f=68&t=8056

- YPT - YLLÄPITOTEAM

Ei kommentteja: