lauantai 16. heinäkuuta 2016

0050. Pikaviestitykityksessä jatkuu edelleen S-T:n hurja ylivoima - KESÄN KEISARINNASSA yhtä hurja Natyyhin näytös!

Tämä juhlava 50. posti sisältää juhlavaa tekstiä kahdesta (2) kesän suurkilpailusta eli Pikaviestitykityksen suurkilpailutapahtumasta 2016 sekä KESÄN KEISARINNA 2016 -massakilpailusta!

Pikaviestitykityksen vuoden yhdeksäs matka, hurja 200 viestin otatus, alistui nimittäin jälleen S-T:n otteeseen, kun samalla mies kesytti jo HISTORIALLISEN KUUDENNEN [6] PERÄKKÄISEN VOITTONSA NYT VUONNA 2016!

200 viestin eliittiosakilpailu: http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?f=167&t=8040

Näin S-T myös jatkaa ko. 200 viestin matkalla edelleen voittamattomana, kun kaksi aiempaa arvovoittoa metsästänyt puolustava tuplamestari saa tililleen nyt siis myös normaalikilpailuvoiton!

Ja tuo voitto, joka vankisti samalla S-T:n asemaa jälleen myös SPK - Pikaviestitykitysliiga 2016 -eliittiliigassa, tuli vieläpä hurjalla ja uskomattomalla ajalla 49min47sec!

Eli toisin sanoen S-T oli lopulta ylivoimainen, edeten jopa 190 viestiin asti MAKSIMITULOKSIN!

Hopealle jäänyt Fiti Martinez oli siis hyvästä tuloksestaan huolimatta aseeton, eikä pois viivalta jäänyt zapoingkaan käytännässä näyttöjen  valossa olisi kyennyt haastoon! Kisälli zapoinhan on toki maksimit tehnyt 50 viestin matkalla, mutta S-T siis jopa 80 viestin matkalla, ja nyt kaikkien aikojen suoritteena peräti 190 viestiin asti!

NYT SIIS VAIN ONNITTELEMAAN MENESTYJIÄ, TAAS!

Näin tuleva 100 viestin matka on monelta osin arvossa arvaamattomassa, siinä ratkotaan jo eliittiliigahegemonioita päätösmatka 500 viestiä ajatellen, mutta siinä harjoitetaan asemia myös vuoden lopulla koittavaa SPK 100 - 2016 -kilpailua varten, kilpailua, jonka kilpailutoiminnassa nyt nikotellut zapoing on kovin kaikista!

JA KYSEISEN KILPAILUN ELI 100 VIESTIN ELIITTIKILPAILUN ILMOITTAUTUMINEN ON MUUTEN JUURI NYT PÄÄLLÄ - OSALLISTU SIIS! SINÄKIN!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?f=167&t=8042


---

Tämän lisäksi superkovassa KESÄN KEISARINNA 2016 -massakilpailussa tapahtuu alati myös!

Tai itse asiassa tapahtuu ja tapahtuu, nimittäin hallitseva mestaritar vuodelta 2016 Natyyh näyttää kyykyttävän jälleen kaikkia muita haastajia mennen tullen!

Kun kilpailu on edennyt nimittäin jo 45. kilpailuvuorokauteensa ja sen jälkeiseen tilanteeseen - siis melkein jo massiivisen kilpailun puoliväliin - niin Natyyh jatkaa muutaman akuutin poissaolopäivän jälkeenkin hurmosmaisessa johdossa!

Nainen, kun on keränny tähän mennessä jo peräti 412 pistettä hurjalla 62,43% tehokkuudella!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1070872#p1070872

Näin perässä seuraavat S-T, Fiti Martinez ja Eva_ - siis kolmen vahvimman bosse - selkeästi jo vikisee ylivoiman edessä! Nimittäin toisena oleva S-T on kuitenkin jo 156 pisteen päässä, eikä kiri tunnu alkavan millään!

Itse asiassa viime vuonnakin hopeasta taistelleet S-T ja Fiti Martinez saavat olla pian huolissaan enemmän takaa tulevasta tulokashaastaja Eva_sta kuin Natyyhin takaa-ajosta, piste-erot alkavat menemään nimittäin jo siihen suuntaan.

Viime vuoden alun hallitsija ja lopputulosten puolustava nelonen  ja nyt taas lomaileva zapoing sekä Teté92 sitä vastoin alkavat jo jäämään. Enää taitaa olla siis naisilla kunnian puolustamisen paikka!

ONNITTELEMAAN SIIS VAIN - KAIKKI JA KAIKKIA!

-YLLÄPITOTEAM [YPT]

Ei kommentteja: