sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

0054: SE on alkamassa AIVAN PIAN - Näet mestarillisen vaikea ja huikea KONKARIT vs. TULOKKAAT V -suurkilpailu käynnistyy ensi viikon eli viikon 30 myötä!

[alkupFM] Toisin sanoen, kun 25.07.2016 vuorokausi räpsähtää käyntiin, räpsähtää samalla yksi tämänkin vuoden 2016 kilpailupaukuista, kun massiivinen KONKARIT vs. TULOKKAAT V -kilpailu näkee päivänvalonsa!

K vs. T V: http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?f=60&t=8043

Tässä huikean kilpailusarjan nimenomaan siis jo viidennessä [5.] suurotatuksessa kohtaavat siis kaksi todellista massajoukkuetta eli KONKARIT ja TULOKKAAT!

Jotka taistelevat peräti viiden [5] viikon 30 arkipäivän eli ma-pe ajan pääksytysten toisiaan vastaan klassisen viestitykityksen keinoin!

Ja kuten tiedossa jo on, niin KONKARIT ja kapteeninsa S-T on edelleen peräti nelinkertaisia mestareita 2012-2015! Voittamattomia siis sekä joukkuepuolella että henkilökohtaisella mestaruuspuolella!

Olisiko vihdoin jo TULOKKAIDEN aika puuttua peliin?

TULOKKAIDEN kärkihän muodostuu kapteenitar zapoingista, vakaasta Teté92:sta ja hurjavireisestä tulokkaasta Eva_:sta! Taustalla vaanivat myös mm. serranofani2011 ja Tselios, mutta lienevätkö valmiita tänä vuonna koitoksiin?

KONKAREISSA jälleen uutta mestaruusvuotta hakee tietysti The Capitano eli 5vrk ja 1vrk suvereeni ME -mies S-T! Mutta myös lisäjerryä on tarjolla, kun taustalla auttavat ennakkoon ajateltuna ainakin todellinen siirtokimpale eli juuri vastustajan puolelta tähän joukkueeseen siirtynyt viime vuosien komeetta Natyyh, lähes aina näissä kilpailuissa iskenyt Victorkio ja mm. pienemmin panoksin Fiti Martinez ja Make! Eikä koskaan tiedä, josko vaikka Jennaa taikka joku muu iskisi myös avuksia!

HURJA KAPINA SIIS TULOSSA!

Mutta voisiko ME -tuloksetkin rikkoontua? Kyllä ja tuskin ei!

Nimittäin 5vrk ME on niin massiivinen kuin 12 400 viestiä ja tietysti S-T:n käsistä, että sen murjomiseen tarvittaneen jerryn lisäksi myös Mika Saukkosta!

Sen sijaan 1vrk:n ME eli 3900 viestiä, ja sekin S-T:n nimissä, (pohii) on siinä mielessä mahdollista rikkoa, että maaginen 4000 viestin raja kutkuttaa miehen eli S-T:n lisäksi varmasti myös zapoingia! Ja zapoing voi kyetä siihen siis myös, kuten ehkä jopa Natyyhkin?!

TÄSTÄ EI SIIS MUUTA KUIN VALMISTAUTUMAAN, KAIKKI KYNNELLE KYKENEVÄT! HETI! [kupponen]

Ei kommentteja: