torstai 13. lokakuuta 2016

0080. Syyskuun paras avatar -kilpailu vuosimallia 2016 hoitui maailman menestyneimmän avatarin haltuun!

Totta se on eli jo klassinen Syyskuun 2016  paras avatar -kilpailu on klaarissa ja kilpailun voittoon nousee todella historiallisten lopputulosten myötä ns. kaikkien aikojen paras avatar!

Toisin sanoen siis kilpailuvoittoon nousee Fiti Martinezin ja Maken muodostaman kilpailijaparin uskomaton timanttiavatar "MIETTELIÄS FRUCTUOSO MARTINEZ" -avatar!

Tuleva yhdeksänkertainen (9.) MESTARIEN FINAALI -finaalitapahtuman kävijäavatar!   
Täten kyseinen avatar ja voittajapari Fiti Martinez & Make tekee voitollaan, joka tulee muuten alkukauden yhden nelostilan jälkeen nyt jo ns. selkeästi, todellakin todellista HISTORIAA, koska milloinkaan yksikään toinen avatar ei ole kyennyt edes lähelle samoja MF -edustusmääriä kuin tänä sensaatiotekele!

Ja nyt siis kyseinen voittoavatar ottaa todellakin juuri 9/9 -kertaisen saavutuksensa koskien PAK -kauden finaalia eli juurikin siis MESTARIEN FINAALI -toimintaa!

Tästä on siis esimerkiksi hyvä lähteä tavoittelemaan itse MF 2016 -kilpailun finaalivoittoa, johon siihenkin avatar on toki jo kertaalleen historiassa kyennyt!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1130533#p1130533

Kilpailussa tapahtui toki myös muuta kovaa, kun hopealle iski zapoing ja Victorkio hienolla ja myöskin jo entuudestaan tutulla avatarilla. Avatarilla, joka mm. sijoittui viime vuoden PAK:ssä hyvin! Tämä avatar ei samalla jäänyt kovinkaan kauas voitosta, mikä mainio saavutus!

Kilpailun pronssiin eli niin ikään viimeiseen MF -paikkaan punnersi vielä niin ikään supertasoinen avatar, kun etenkin PAK -hegemoniassa se kovin parivaljakko eli S-T ja Coco otti taas omansa....

Kaikkien aikojen MF -voittaja
Ja nyt muuten röpsähti taas, kun kyseinen pronssiavatar on jopa KAKSINKERTAINEN (2) MF 2016 -MESTARI peräkkäisinä vuosina 2013-2014! Näin siis kyseinen "Punainen Belen Rueda" -hirmuavatar, joka oli muuten myös juuri viime vuonna voittoputkensa perään vielä neljäs, on taas todellakin myös vuoden finaalitapahtumassa mukana - Neljättä (4) vuotta putkeen sekin!

Kilpailun kokonaisvahvin suunnittelija oli puolestaan tauon jälkeen taas Victorkio, joka rynni suututettuna väkisin takaisin yksilörankingin kärkeen - vain todella niukasti Cocoon nähden! Viime kuussa yllättänyt ja jerrytellyt tulokas Eva_ puolestaan valahti puolestaan taas "normaaleille alatasoille"! Ihan ymmärrettävästikin siis!

USKOMATON PAK -KISA SIIS TAKANA! Nyt vain ONNITTELEMAAN!

-YLLÄPITOTEAM [YPT]

Ei kommentteja: