keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

0028. KESÄN KEISARI 2016 -hirmukilpailu starttasi - yllättävän nihkeästi!

Mitä lie tapahtunut, kun viime vuonna huippusuosion kerännyt KESÄN KEISARI -suurkilpailusarjsn vuoden 2016 avaus nitkahteli lopulta todella nihkeästi käyntiin...?



Toki nyt vielä on niin alkukesä, että esimerkiksi kaikki lomat eivät ole alkaneet, joten siinäkö syy?

Toisaalta viime vuoden hyvään avaukseen nähden nyt vain kaksi (2) käyttäjää osallistui avauspäivään, vaikka aikatarkastuspisteitä on anteliaasti koko vuorokaudelle!

PELKO...se on tietysti yksi fakta, kaikki eivät uskalla edes osallistua näin massiiviseen kilpailuun, mutta missä ovat toistaiseksi monet konkarit ja viime vuoden rohkeat sankarit?

Mutta eiköhän, kun kilpailu tästä etenee ja lähtee kunnolla käyntiin, aktiivisuuskin kasva! Se olisi ehdottoman tärkeää, jotta tämä dramaattisen upea kilpailusarja pysyy jatkossakin elinvoimaisena!

Tosin pian kannattaa kaikkien aloittaa, ettei etumatkat veny! Vaikka toki viime vuoden esimerkkinä mestari osoitti, että hiljempaakin voi totta tosiaan aloittaa!

Ja mikä on todellakin mestarimme Natyyhin tola? Ei kannata edes harkita tuossa hurjassa asemassa muuta kuin vain aktiivisuuden lisäämistä! Tämä kilpailu tarvitsee sinua jos ketä!

-YLLÄPITOTEAM [YPT]

Ei kommentteja: