torstai 26. toukokuuta 2016

0025. SST:ssä kutkuttava tilanne 20 viikon jälkeen!

[uushymy]Legendaarinen SPK:n Supertriathlonisti -superkilpailusarja eli nyt vuonna 2016 tuttavallisemmin SST 2016 -kilpailusarja on edennyt nyt siis ensimmäiseen todella merkittävään krouviin, kun tasan 20 viikkoa on takana! 

SST:n kuninkuussarjaksi rekisteröidään SST I -sarja, mutta itse asiassa laji-ihmiset tietävät, että toisaalta SST II -sarjaakin voidaan kutsua vallan mainiosti todelliseksi kuninkuusotatukseksi!

SST II -sarja, kun on vähän kuin koko vuoden kestävä Kolmiottelija -kilpailu!

Tässä artikkelipostauksessa esittelemme juuri tämän hetken tilanteen SST:ssä ja tarkan syväanalyyttisesti!

Itse asiassa vielä viime viikolla SST II 2016 -sarja tunsi seitsemän (7) eri virallisen tuloksen tehtaillutta karpaasikäyttäjää. Mikä on jo sinällään tässä vaiheessa mainio summa.

SPK:n tuore tulokastähti Eva_ kuitenkin teutaroi itsensä juuri viikolla 20 mukaan peliin, joten meille tilanteen päivittäjille tuli töitä lisää!

Tässä alapuolella nähdään reaaliaikainen tilanne SST II -sarjan tilanteesta ja nimenomaan tarkasti eriteltynä, että mistä alakilpailusarjasta niitä tuiki tärkeitä vähimmäispisteitä on tullut!

SST II 2016 -sarjan virallinen tilasto

Tilastossa on merkattu ylipäätään kaikki SPK -foorumilla viestiaktiiviset käyttäjät vuonna 2016, mutta "EI" -sarakkeen omaavat käyttäjät eivät siis omista virallista sijoittumista SST II 2016 -sarjassa.

Kyseinen hurjaluontoinen SST II -sarja, kun vaatii nimenomaan kaikista kolmesta alakilpailusarjasta (VAK, VK ja VF) virallista tulosta!

Alapuolella nähdään kuitenkin myös oletuksellinen paremmuusjärjestys silloin, kun myös nuo "EI" -sarakkeen käyttäjät lasketaan ns. leikisti mukaan. Eli käytännössä alapuolen kuva kuvaa sitä, että minkälaisia nousumahdollisuuksia vielä "EI" -statuksessa omaavat käyttäjät omaavat verrattuna jo virallisen tuloksen saaneisiin.

SST II 2016 -sarjan oletuksellinen paremmuusjärjestys
Tässä kyseisessä tilastossa on rankattu siis kaikki ylipäätään vähintään viestiaktiiviset SPK:n käyttäjät vuonna 2016. Niissä kilpailusarjoissa, joissa käyttäjällä ei ole virallista osumaa, käyttäjä on saanut sen sääntöjen mukaisen sijoituksen, jota ei ole vielä täytetty. Eli jos esimerkiksi VK 2016 -kilpailusarjassa on nähty tähän mennessä 93 tulosta, kuten onkin, niin ilman VK -tulosta olevat käyttäjät saavat siis 94 vähimmäispistettä.

MUTTA MUISTAKAA, että edellä mainittu ei ole virallinen laskentatapa, eli ilman kaikista kolmesta (3) alakilpailusarjasta saman kauden aikana tehtyjä tuloksia ei voi menestyä ylipäätään SST II -sarjassa.

Kuten voimme vielä lopuksi analyseerata, niin Eva_ tosiaan teki melkoisen tykkinousun heti kättelyssä, ja meni mm. kovissa liemissä keitetyn zapoingin ohi kuin veitsi voihin.

Mikä myös erittäin mielenkiintoista, veteraanisuuruus Victorkio omaa jopa huippuasetemat, melkein mihin vain! Yleisesti vaikeimpana pidetystä VK:sta, kun naisella on klaarissa jo paras tulos eli 1 vähimmäispiste. Ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin Victorkio myös pysyy tuossa sarjassa noin sijoilla 1.-5./10. Eli VK on vähän kuin jo hoidettu. Ja kun tiedetään Victorkion potentiaali mm. KONKARIT vs. TULOKKAAT -kilpailuissa, jonka V -painos on tulossa nyt heinäkuussa, niin VAK -tuloskin on "helppo" survoa sinne TOP10 -tuntumiin Victorkiona. 

Eikä VF -tuloskaan varmasti Victorkiolle vaikea ole tehdä, nythän Victorkio pääsee vain yhdellä (1) VF -viestillä heti leikkiin mukaan! Yleisestihän VK on kynnykseltään vaikein ylipäätään saavuttaa, kun tarvitaan kuitenkin väh. 3 riviä tekstiä. Sen sijaan VAK ja VF on sillä sipuli, kun lähettää vain viestin foorumille! Ja projektiluontoisena tekijänä Victorkiolla on varmasti saumat yllättää kovalla tuloksella myös VF:ssä, jolloin SST II -sarjasta olisi villeimmissä kuvitelmissa mahdollista saada jopa noin 10-30 vähimmäispistetulos! JA SILLÄHÄN TAISTELLAAN JOPA KOKO PASKAN VOITOSTA!

(pohii) Sanottaisiinko siis, että SST II 2016 -sarja jatkuu todella mielenkiintoisena näin tulevan kesän ja sen jälkeisen syksyn ja talven ajan!

- Vastuuylläpitäjä Ziggy [YPT] (ZI)

Ei kommentteja: