torstai 26. toukokuuta 2016

0024. PAK:n uusimmassa, toukokuun suurotatuksessa, yllätysalhainen osallistuminen, ja sitä myöten tietysti myös pienyllätyksiä!

Mita mita taalla tapahtuu, kysyisi todennäköisesti Pizza-Enrico, mutta me kysymme ääkkösiä hyväksikäyttäen, ETTÄ TOTTA TOSIAAN, MITÄ PAK:SSA NYT TAPAHTUU?

Kuten jo foorumilla tiedusteltu, mutta veiköhän vain kuuma alkukesä äänestäjien voimat, kun aiemmin niin aktiivisesti edenneessä PAK:n uusimmassa kilpailussa, eli Toukokuun 2016 -paras avatar -kilpailussa, ja sen varsinaisessa lopullisessa avausvaiheessa, eli alkuerävaiheessa, äänensä antoi lopulta vain kolme (3) eri käyttäjää!

Näin kyseessä oli vuoden eräällä tavoin selkeästi vaisuin osallistujamäärä, ja se tiesi siten myös kovia yllätyksiä!

Tosin myönnettäköön, niin aivan kärjessä ei sinällään kovia yllätyksiä ole! Vaikka toki extrapisteiden annot nousivat hiljaisena aikana arvoon arvaamattomaan ja siten myös todellisia superyllätyksiä olisi saattanut olla luvassa!

Mutta ei, koko kilpailuvaiheen ykkönen oli supertuttu suuravatar eli jopa FanArtin tarunhohtoisissa vuoden 2012 olympialaisissa meritoitunut S-T:n ja Cocon huippuavatar,. kutsumanimeltään "Santiago Serrano Houstonissa"!

Kuva

Edellä mainitun voittoavatarin lisäksi tuttuja TOP6 -joukon jatkajia olivat eittämättä ainakin Fiti Martinez, ja nyt äänestyksen missannut aiempi voittaja zapoing. Tosin zapoing voi olla nyt vaikeuksissa, vaikka viimevoitto -6 sakkopisteellä tulikin, nimittäin nyt sakkopisteitä on tuhottomasti liikkeellä ja toisaalta viime kerralla asiaa hyödytti se, että unohdus osui päätöskilpailuvaiheeseen.

Muut TOP6 -joukon nimet, eli potentiaaliltaan kova laree, bolichex, ja lajilegenda, mutta viime ajat ja vuodet hiljaisena ollut Coco, ovat sitten tapauksia, että heidän koko kilpailun voittoon tarvittaneen onnea, nimittäin äänestysinaktiivisuus jatkunee kilpailun loppuun asti. Ellei sitten viime aikoina satunnaisaktiivisena ollut laree toki iske mukaan yllättäen.

ALKUERÄVAIHEEN LOPPUTULOKSET: http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1059495#p1059495

Näin kilpailusta tippui heti kättelyssä mm. Strawberry, Handee, Hawkit ja serranofani2011:sta, joita on yleisesti totuttu näkemään sentään välierissä.

Mutta toisaalta, terävin haastajajoukko on toki jälleen jatkossa, kun mm. Victorkio iskee heti alkuvaiheen 10. sijalta, mutta mm. Natyyh vasta 39. sijalta ja Teté92 todellakin taas vasta 53. sijalta. Eli viimeinen jatkoon päässyt 66. sijan MariTerekään ei ole kovin kaukana.

Mutta samalla voidaan tietysti todeta, että välierävaihe on yleensä aina aivan oma maalinsa - etenkin nyt, kun alkuerävaiheessa äänestys oli siis sen verran heikkoa. Rautalangasta siis, alkuvaiheen sijoilla ei taida olla välivaiheen osalta pahemmin merkitystä, ainakaan useimmissa tapauksissa!

NIIN JA HEI, NYT TIETYSTI ÄÄNESTÄMÄÄN, KISA ON TAAS PÄÄLLÄ:[villitanssi]

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?f=60&p=1059502#p1059502

-Fiti Martinez, Kenttäylläpitäjä

Ei kommentteja: