torstai 19. toukokuuta 2016

0020. SPK:n kilpailuviikossa 19 jälleen HURRJIA käänteitä!

Viikon 19 kilpailut edelsivät samalla jo tulevaa MASSIIVISTA SPK -KILPAILUHEGEMONIAA, onhan tulevaisuudessa luvassa tutut suurkilpailut, uudet PAK ja PB -haasteet sekä niin edelleen (PAK:n uusin, Toukokuun 2016 paras avatar -kilpailu starttasi itse asiassa juuri näillä toimitushetken näppäimillä 19.05. esivaiheellaan)!

Mutta nyt oli vuorossa niin tutusti jälleen viikon 19 klassiset kilpailusarjat, jossa jatkui samalla jo toista viikkoa putkeen melko vahva kilpailijalegenda S-T:n hallinnointi! Mies luukutti nimittäin voittoon nyt "vain" kahdessa (2) kilpailusarjassa, mutta mikä merkittävintä, niin voitto tuli jälleen kotiin siinä isossa kuvassa tärkeimmässä, eli VIP:ssä/VVK:ssa...!

Eniten kilpailusarjavoittoja vei kuitenkin viikolla Natyyh, joka survoi tuttuihin VAK, VF ja sitä myöten SST -voittoihin! SAMALLA MAAGISESTI KAIKISTA KOLMESTA SARJASTA IRTOSI SAMAAN SYSSYYN NAISEN KYMMENENNET [10] PERÄKKÄISET VOITOT! Mahtavaa Natyyh!

S-T, tuo tasaisuuden suurperikuva, otti siis VVK:n lisäksi voiton varsin luonnollisesti ja tutusti VK:sta, jossa mies on ollut viime ajat aivan suvereeni! Tosin se kymmenen peräkkäisen voiton putki meni täpärästi aiemmin poikki... Tosin nyt on jo uusi putki tulilla, totta kai!

Sitten viikon paukku tapahtui nimenomaan SPKFAK:ssa, eli viimeisessä vielä esittelyä vailla olevassa kilpailusarjassa, jossa edellä mainittu S-T jäi itselleen "vasta" kakkoseksi mm. Fiti Martinezin adjutoidessa sitten heti pronssisijalla!

SPKFAK:n voittokantaan iski nimittäin vain 1,0 pisteen erolla ENSIMMÄISTÄ KERTAA URALLAAN, vasta SPKFAK:n seitsemäs [7.] yksittäisvoittaja koskaan eli legendakäyttäjä ja moderaattorisuuruus Make!

Näin ehkä hieman yllättäenkin aiemmin vain neljä pronssia kaapinut Make otti vasta lajin eli aktiivisuuden ensimmäisen voittonsa!

Samalla, kuten edellä mainittu todistaa, niin viikko 19 oli todella hektinen ja kovatasoinen! Mm. tulokaslahjakkuus Eva_ oli jälleen vauhdissa ja napsi hienosti himmeämpiä sijoja!

Sen sijaan mm. zapoing ja Teté92 tuntuvat himmailevan edelleen, mutta eiköhän kesä vain muuta taas asetelmia - ja sitä myöten tasaisuus sen kuin vain kasvaa!

ONNEA KAIKKI, JA NYT ONNITTELEMAAN MUUTKIN, KISAKETJUIHIN ETENKIN!