sunnuntai 8. toukokuuta 2016

0017. Huikea Huhtikuun 2016 paras avatar -kilpailu päättyi zapoingin ja Victorkion kemuihin!

Tässä tulokset, olkaatten hyvä: http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?p=1055855#p1055855

Kilpailu, jossa tapahtumia siis todellakin riitti, päättyi lopulta vuoden 2016 poolissa ensikertalaisvoittajan zapoingin ja nyt jo peräti kolmannen (3) peräkkäisen suunnittelusarjavoittonsa ottaneen Victorkion juhliin!

zapoingin viimeistelemä suurvoitto tulee samalla - kuten kilpailun aiemmatkin vaiheet usein osoittivat - kovin yllättävällä tavalla, kun zapoing jopa hyötyy äänestysmissistään finaalivaiheessa ja kerää täysin ylivoimaisen pistepotin, vaikka lisäksi koko finaalivaiheen äänestyspotentiaali kokee jostain syystä inflaation aiempiin vilkkaampiin kilpailuvaiheisiin verratessa!

Kilpailun kakkonen on tämänkin vuoden todellinen PAK -mitalirohmu eli S-T, joka on kuitenkin ibin kanssa aseeton kultataistossa tällä erää! Sinällään mielenkiintoista, että mikäli ibin salainen kilpailuvastaus, joka meni kuin menikin lopulta hylkyyn, olisi voitu hyväksyä ja samaan aikaan zapoing olisi osallistunut kilpailuun, niin S-T/ibi -parivaljakko voisi olla hyvinkin voittaja!

Mutta jossittelu on taitolaji, ja sen osaavat varmasti mm. yllätyspronssin ottanut David ja neloseksi paukannut roo,, jotka olisivat olleet niin ikään kumpainenkin lähelle voittoa pelkästään aktiivisuudella, nythän kumpikin keräsi karut -18 sakkopistettä!

Kilpailu on siis tauonnut... Mutta kohta pistetään jo tulille Toukokuun 2016 paras avatar -kilpailua! Joten ole tarkkana, seuraa ja ONNITTELE! Avot!

- Kenttäylläpitäjä FM.

Ei kommentteja: