lauantai 23. huhtikuuta 2016

0004. Huhtikuun 2016 paras avatar -kilpailu starttasi - "Hurja lohko mukana!"

Niin, Huhtikuun 2016 paras avatar -kilpailu on startannut lopullisesti, kun kilpailun avatarpoininta suoritettiin muutama tunti sitten ja juuri nyt hetki sitten pe/la -vaihteessa ALKUERÄVAIHE jyrähti käyntiin!

Ja nyt hyvät ihmiset ollaan samalla perinteisten kysymysten äärellä! Nyt nähdään nimittäin miten nykyformaatti eli XVII -kilpailuformaatti pelittää, kun yksi kilpailun lohko muodostui todelliseksi kammolohkoksi!

Puhumme tietenkin alkuerälohkosta N, jossa kohtaavat Natyyh, serranofani2011, Ziggy, zapoing, Latetzki ja allekirjoittanut Fiti Martinez!

Koskaan aiemmin ei näin tujua lohkoa ole nähty!

Nyt onkin jännä nähdä, että hyötyvätkö nämä käyttäjät jopa asetelmasta vai tippuuko joku kova heti pois, nimittäin kaikki muut paitsi "näkymättömän 1px x 1px" -avatarin omaava Latetzki ovat eittämättä suoraltaan myös suosikkeja kilpailussa!?

Natyyhilla on vieläpä mukanaan täysin uusi avatar, kolmikolla zapoing, Ziggy ja Fiti Martinez taasen uutena otettu vanhempi avatar! Vain serranofani2011:sta on näin ollen suoraan tuttu avatar hallussaan!

Sattuipa nimittäin jopa niin, että viime ajat hiljakseen ollut Ziggy sai oletuksellisesta otannasta vanhan avatarinsa taas mukaan, ja siten vain serranofani2011:sta on asemassa, mikä voi olla lähtökohdiltaan huonompi homma!

Mutta jännitys jöllii tietysti kaikkien peräti 19 eri alkuerälohkon päällä, joten jännitys sen kuin vain tiivistyy?

Eli ei muuta kuin äänestämään, jos olet niiden onnekkaiden 113 joukossa, joilla siihen on oikeutus!

Edit: Seuraa siis huipputehokkaan, juurikin N -tappolohkoon "joutuneen" Natyyhin esimerkkiä, Natyyh antoi nimittäin äänensä heti kilpailun alettua!

Entä suosikkisi? A. koko kisasta, B. esiin nostamastamme N -lohkosta? Muita mietteitä? Kerro!

Ja äänestä: http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?f=60&t=7966

- Kenttäylläpitäjä Fiti Martinez (FM)

Ei kommentteja: