perjantai 22. huhtikuuta 2016

0003. Paras banneri (PB) -kilpailusarjan historian voittajat!


Paras banneri 2016 -kilpailusarjan avaus lähenee!

Nyt onkin siis syytä kerrata, mitä kilpailusarjan jo vuonna 2010 alkaneessa historiassa on toistaiseksi tapahtunut!

Tämä uusin kilpailusarjakausihan on samalla jo seitsemäs (7.), joten kilpailusarjahistoria pitää siten sisällään 12 kilpailua - ja myös kaikkiaan 10 eri voittobanneria, eli siten samalla viime vuoden 2015 jälkeen jo myös kaksi (2) tuplavoittajatyötä!

Coco / Coco

SRO / Coco
S-T / Coco
Corazón / Coco

serranofani2011 / Coco
Corazón / Coco
S-T / Coco
Naksu / Make (banneri on rikki / lähde Google kuvapalvelu)
zapoing / ibi
S-T / Coco
Fiti Martinez / Coco
S-T / Coco

Näin, kuten voimme tilastoista havaita, on PB  ollut toistaiseksi lähes täysin suunnittelijalegenda Cocon heiniä, kun lajin nimenomaan suunnittelusarjaa tarkastellaan!

Coco on voittanut nimittäin uskomattomat 10/12 kultaa ja siihen päälle vielä yhden pääsarjan kullankin (11/24)!! Eli kyseessä lähes 50% voittosaalis kaikkinensa!

Toisin sanoen vain konkarit Make ja ibi ovat kyenneet kertaalleen per naama kapinaan. Ja silloinkin kummassakin peräkkäisessä tapahtumassa Coco oli jo inaktiivisena suunnittelusta.

Eli toisin sanoen mm. edes nykyinen suunnittelijakuningatar Victorkio ei ole kyennyt ihmeisiin, saati edes oikein perussuorituksiin - vielä - nimittäin nyt jos koskaan häneltä odotetaan myös PB:ssä huippumenestystä!

Pääsarjapuolella ykkönen on taasen tuttu S-T, kun mies on ainoana 4/12 - voittotahdissa! Ylipäätään pääsarjassa voitot ovat menneet luonnollisestikin huomattavasti tasaisemmin jakoon, kun jo peräti kahdeksan (8) eri käyttäjää on noussut yksilökilpailun kärkeen!

Samalla myös juuri S-T sekä toinen lajin multivoittaja eli juurikin kahden voiton Corazón, ovat siitä harvinaisesta asemassa, että heillä on ainoina vielä tuplavoitot hanskassa samoilla bannereilla!

Hallitseva viimeinen kilpailuvoittajahan on juuri S-T / Coco -pari. Ja nimenomaan tuplavoittajana, kun PB I 2013 -kilpailun voittobanneri teki upean paluun PB II 2015 -kilpailuun! Asia, joka oli vieläpä niin yllättävä, ettei sitä edes huomioitu ja huomattu vielä kilpailun aikoihin!

MUTTA NIIN, MIKÄ TAI MITKÄ VOITTAJABANNERIT OVAT SINUN MIELESTÄSI PARHAIMMAT? KERRO IHMEESSÄ KOMMENTEISSA!

- Fiti Martinez (FM)

Ei kommentteja: